-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Bonzaiden insan nasıl kurtulur?

ads
ads
Kullanım yaşı oldukça düşen ve her geçen gün insanların bu zararlı maddelere alıştıkları bir zamanda yaşıyoruz. Kişi merakla başlıyor veya arkadaş ortamıyla sonra bağımlı hale geliyor. Kısa zamanda zararlarını hissetmediğinden alışmam diyor veya bir kaç kere kullanır bırakırım diyor. İşte bu yanılma yüzünden uzun seneler boyunca bağımlı halde olabiliyor. Ve tedavi bile olmak istemiyor çünkü kendinin bağımlı olduğunu bilmiyor yada bağımlı olduğuna inanmak istemediğindendir.

Bırakmanın en önemli noktası ilk olarak kullanan kişilerden, satan kişilerden ve içen ve içmeye yönelten tüm insanlardan uzaklaşmak. 1. aşamayı geçerseniz 2. aşamada bir kaç gün sabredin ve bu sefer maddeyi bırakın ve aklınızdan bir şekilde silmeye çalışın. 3. Aşamada ise tedavi yöntemini deneyin ve anlatın derdinizi size yardımcı olacaklardır ve kısa bir süre içinde bağımlılıktan kurtulmuş olacaksınız.

Bonzai ecstacy, eroin, kokain, esrar vb. maddeleri bırakmak göründüğü kadar zor değil ancak sizlere zor gelmekte bunu başarmak için zamanınız varken bu zamanı değerlendirmeniz dileğiyle..


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.