-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Roaccutane ile Sivilcelerinizden Kurtulun

ads
ads
Sivilcelerinizden Kurtulun
Cildin en önemli sorunlarından biri olan sivilce birçok insanın derdi olmuştur. Ergenlik çağında en çok karşılaştığımız durumdur. Fakat sivilce her yaşta ve her insan çıkabilir. Zaman zaman oluşan bu cilt problemi bazen uzun zamanlar kalıcı olabiliyor. Bundan dolayı vücudumuzun görünen yerlerinde ki sivilceler hayatımızı olumsuz etkileyebiliyor. 

Ancak endişe etmenize gerek yok! Oldukça etkili olan Roaccutane ilacı derdinize çare oluyor. Kısaca tanımını yapacak olursak: Sivilce tedavisinde kullanılan etkili çok etkili bir ilaç türüdür. Güzelliğiniz için birçok yöntemi deneyip cilt maskesi, sivilce giderici ürünlerde dahil hepsine rağmen sivilcelerinizden kurtulamadıysanız "Roaccutane" tüm sorunlarınıza net cevap veriyor. Bu dünya genelinde kabul görmüş ürünlerdendir.


Bildiğiniz  gibi hemen hemen her ilacın yan etkileri vardır. Bu yüzden roaccutane yan etkileri yok diyemeyiz. Elbette her ilacın kendine göre yan etkileri vardır. Ancak bu durum sizi endişelendirmesin.  Genel olarak görülen yan etkileri şöyle:

* Gözlerde yaşarma belirtisi hemen hemen her kullananda görülebilecek etkilerdendir. Bunun için klimalı ortamlarda, bilgisayar başında ve sigara içilen ortamlarda bu süre zarfında durulmaması tavsiye edilir. Gözlerde sulanma olmasının  gerçek nedeni göz kuruluğundandır onun için göz kurumasını engellemek göz bakım ürünleri tavsiye edilir.

* Dudakların kuruması: Bu yan etkiler herkeste görülmeyebilir. Ancak genel olarak görülen yan etkilerdir. Dudaklarda kuruma kısmen oluşmaktadır.  Dudaklarınızın kurumasına bağlı olarak çatlama olabileceğinden nemlendirici kullanmanız uzmanlar tarafından önerilmektedir.

* Tedavi devam ettiği süre içinde cilt kendini yenileme aşamasına girecektir. Ve bu yüzden deride soyulmalar olacaktır. Bundan dolayı sıkıntıya girmenize gerek yok.  Bu durumdan psikolojik sıkıntılara girebilirsiniz. Ancak bu kısa zamanda geçiçi durum ve sivilcelerinizden temizleniyorsunuz anlamına gelir.

Kısmı olarak yan etkileri bunlardır. Ve hepsi geçici durumdur. Sivilce kendinize sıkıntı yapacak kadar geçmesi imkansız hastalık değildir. Herkese sağlıklı günler dileriz

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.