-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » Sony Xperia Z3

ads
ads
Sony Xperia Z3

Sony Xperia Z3 Akıllı Cep Telefonu İnceleme

Sony kullanıcılarının sabırsızlıkla beklediği yeni akıllısı "Xperia Z3" amiral gemisi Xperia Z3, IFA 2014 yılında tanıtımı gerçekleştirilmişti. Bu konumuzda Xperia Z3 akıllı telefonunun incelemesini yapacağız. İlk olarak yeni amiral gemisinin özelliklerinden bahsedelim

Sony Xperia Z3 özellikleri nelerdir?


Yeni akıllının özellikleri şöyle: Sony Xperia Z3, Z2'den değişik nitelikte olmakla beraber 200 MHz daha çok  hızlı çalışmaktadır. Bunun nedeni ise  Snapdragon 801AC işlemcisini kullanımasıdır.  Bu işlemci 2.5 GHz hızda performans sağlamaktadır.

Adreno 330, 3 GB RAM, 5.2 inç Full HD ekrana yer verilmiş üstün teknoloji ile ürteilmiştir. Yeni model telefonun cihazı , Sony'e göre Xperia Z2'ye göre daha gösterişli ve parlak sayılır.  Ön kameraya yeni şekillerde sunan  Sony, öz kamerada herhangi bir değişiklik yapmamış.  Ancak bbazı değişiklikler  söz konusu.  Örneğin: ISO değeri 12800 seviyesine yükseltilmiş . garip  bir biçimde  de modelin  bataryası Xperia Z2'deki 3200 mAh değerinden daha düşük yani 3100 mAh seviyesinde bulunduğunu görmekteyiz.


Sony Xperia Z2 ile Z3 arasındaki oluşan farklıklar nelerdir?


Genel olarak temel özellikleri be görünümü  Xperia Z2'ye benzemektedir.  Xperia Z3, gücünü 2.5 GHz hızda  çalışmakta olan  Snapdragon 801 işlemcisinden gücünü almakla birlikte . Aynı işlemci Z2'de 2.3 GHz hızda çalışmaktaydı.  Adreno 330 grafik işlemci ve 3 GB RAM gibi performans nitelikleriyle  Z2 ile aynı olan Z3, ekran tarafında da bir benzerlik söz konusu. Tek farkı ekran parlaklığı Z2'ye göre Z3 ekran parlaklığı çok dikkat çekici durumdadır.


Bir önceki cep telefonu yazımız >>  FLY IQ4513 Quantum

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.