-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » » FLY IQ4513 Quantum

ads
ads

FLY IQ4513 Quantum  Tanıtımı


FLY Akıllı telefon piyasasında hızlı yükseliş yaparak dikkatleri üstüne çekti. Ve özellik ve fiyat bakımında da oldukça ilgi gören cep telefonlarındandır.

FLY IQ4513 Quantum üstün performans ve gelişmiş özellikleri ile satışa çıkarılmaya hazırlanıyor. FLY yeni model cep telefonunu Türkiye pazarında satışa çıkardı. Ekim ayı kapsamında  899 TL fiyat etkiketiye  satışa çıkarılacak olan yeni akıllı model cep telefonu "FLY IQ4513 Quantum" , 8 çekirdekli Turbo özelliğine sahip işlemcisinin yanı sıra, 5 inç büyüklüğünde Full HD ekran ve LED flaşlı ön kameraya yer verilmiş ve en dikkat çeken özellikleri arasında yer almaktadır.


Oldukça iyi özellikleri ve fiyat etiketi ile ülkemiz pazarında satışa sunulan cep telefonu kullanıcılarından büyük bir ilgi var. 

FLY IQ4513 Quantum


FLY IQ4513 Quantum Özellikleri nelerdir?


2 GHz hızda çalışmakta olan  8 çekirdekli işlemcisini bünyesinde barındıran fiyat aralığındaki rakiplerine göre daha yüksek performans sunan bir modeldir.  2 GB RAM ve 32 GB dahili depolama gibi üst seviye performans , orta seviyeye getiriyor. Ayrıca microSD kart desteği telefonun özellikleri arasında yerini almaktadır.

Full HD çözünürlükte olan  5 inç büyüklükte  IPS ekranı dikkat çekmektedir.  480 ppi oranına sahip olan ürün . Bunun yanı sıra cihaz, Android 4.4.2 KitKat işletim sistemiyle kullanıcıyla sunulacak.


Bir önceki yazımız >>  Vestel Venüs

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.