-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Allah'ın Rahmetini Celbeder

ads
ads
Allah'ın Rahmetini Celbeder
Salatü selam, Allah'ın rahmetini celbeder. İlahi rahmetin gelmesini sağlar. Hiç şüphesiz Yüce Allah, Hz. Peygamber'e (sallallahu aleyhi ve Sellem) salavat getiren bir kulunu mükafatsız bırakmaz, fazlasıyla mukabelede bulunur. Nitekim, "Bana salavat getiriniz ki Allah da sizin üzerinize salavat getirsin" buyrulmuştur. Hatta bir salavata karşı on salavat getirir. En az on defa rahmet nazarı ile bakar. Resul-i Ekrem (s.a.v.) şöyle müjdelemektedir.

"Kim bana tek bir defa salatü selam getirirse Allah da ona on defa salat eder."

"Bana Cebrail geldi ve Allah Teala'nın şöyle buyurduğunu müjdeledi:

'Kim bana bir salat getirirse ben de ona on salat getiririm; kim sana bir tek selam verirse ben de ona on selam veririm.' Ben de buna karşılık şükür secdesi yaptım."

Yazar: Siraceddin Önlüer

O'nu Selamlamak - Salatü Selam Getirmenin Faziletleri [ Semerkand ]

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.