-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » Altın Kaplama Galaxy Alpha

ads
ads

24 Ayar Altın Kaplamalı Samsung  Galaxy Alpha Telefonu

Bazı teknolojik cihazlarını altın ile kaplayan "Goldgenie" Samsung'un cep telefonu olan Galaxy Alpha metal kasalı cihazını 24 ayar altınla kapladı. Oldukça iyi bir görünüme sahip olan telefon büyük ilgi gördü.



Altın Kaplama Galaxy Alpha


Galaxy Alpha Özellikleri:


4.7 inç boyutta olan  720p HD çözünürlüğe sahip  SuperAMOLED ekranı bünyesinde barındıran, 6.7 mm incelikte olan kasası ile gayet zarif , parmak izi okuma özelliği bulunan, 12 Megapiksel kamera ve 8 çekirdekli Exynos işlemcisi ile üst seviye özelliklerini barındırmaktadır.  Galaxy Alpha, Türkiye'de 1899 TL ile satışa çıkarılmıştı.



Goldgenie markası birçok ürüne altın kaplama yapmaktadır. Metal kasalı Galaxy Alpha modeline 24 ayar altın kaplama tasarımı yaptı. Fiyat olarak da oldukça iyi konumdadır. 830 Pound/1345 $ fiyatı ile  24 ayar altın kaplamalı Samsung Galaxy Alpha, Türk parası ile ortalama olarak 3000 TL civarına denk gelmektedir. 

Cihazı satın aldıktan sonra firma 1 yıl garantili olarak müşteriye sunuyor.

Bir önceki cep telefonu yazımız >>  LG L Prime ve G2 Lite

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.