-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » En Güzel Oyunlar

ads
ads
En Güzel Oyunlar
Her oyun sever gibi sizde internetten belki en güzel oyunlar hangisi diye bir araştırma yaptınız. Yaptığınız bu araştırmalar sonucunda belki de tam olarak ne istediğinizi bulamadınız. Bir çok oyunda "Şurası şöyle olsaymış daha iyi olurmuş" dediğiniz oyunlar olmuştur.  Bu yüzden en güzel oyunlar oynamak için biraz daha araştırma yapmanız gerekebilir. Ancak şöyle bir şey de var ki en güzel oyunları oynamaya çalışırken boş vaktinizi oyun oynamaktan ziyade bir araştırma etkinliğine dönüştürmüş olursunuz.  Önceki tecrübelerimize dayanarak böyle bir öngörü de bulunuyoruz tabii ki.

MexOyun.com'da Zombi oyunlarından araba oyunlarına, iki kişilik oyunlardan 3 boyutlu oyunlara kadar bir çok oyunun en güzel ve en yeni sürümlerini oynamanız mümkün. MexOyun.com sayesinde oyun oynama maceranız bir araştırma zahmetinden çıkıp sizin için en eğlenceli dakikaların adresi olabilir. Sitede birçok oyunu hemen oynayabilir ve değişik kategorilerde farklı oyunları tercih edebilirsiniz.Sitede birçok kategori bulunmaktadır , bunlar başlıca ;

OTOBÜS PARK ETME

Kimi oyunlar vardır ki büyük küçük tüm yaş gruplarının ilgisini çekmektedir. Yaşlısı genci birçok kişi online veya diğer oyunlardan oynamaktadır. Otobüs park etme de büyük küçük hemen hemen herkesin beğenisi çeken farklı farklı bölümlerden oluşan bir oyundur.

Zombi Avı Oyunları


Eğer klasik macera oyunlarından sıkılmışsanız size son zamanların en popüler oyun kategorilerinden birisi olan Zombi Oyunlarına göz atabilir korku, aksiyon ve maceraya hemen ortak olabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.