-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Petek Temizliği Yaptırmanın Önemi

ads
ads
Petek temizliği yaptırmanın önemi büyüktğür hem yakıt tasarrufu açısından hemde ısınma açısından gerçekten çok önemlidir petek temizletmek. Önemli olan güvenilir firmalar ile çalışmak sizlere İstanbul petek temizliği firmasını tanıtacağız.


Petek temizliğinin her 2-3 senede bir yapılması, tesisatların korunması için önemli olup menfaatinize yönelik bir adımdır. Bu yazımızda ise petek temizliği sayesinde kireç ve tortuların ortadan kaldırılması, tasarruflu bir döneme geçişe sahip olacağınız koşulları anlatmak istiyoruz. 



Petek temizliği yapılmadığı taktirde sıvının akışkanlığı istenildiği seviyelerde yer almayacak ve büyük oranda paslanma, balçıklaşma gibi koşulların oluştuğu tesisatlarda ısınma sorunları ile başa çıkmaya düşünmeye başlayabilirsiniz. Kireçlenme olarak da görülen bu sorun, özel kimyasal ve ilaçların peteklerin içindeki suya ulaşması için filtre makinası yardımı ile müdahale edilmesi sonucunda ortadan kaldırılabilir. Sistemlerinde daha uzun ömürlü olmalı, bu tür vakalarda duvar yada peteklerinizin iç ve dış yüzeylerine zarar vermeden çözüme ulaşılması mümkündür. 

petek


Peteklerde her zaman tamamen dolu olacak şekilde su bulunması gerekir. Yan taraflarında bulunan hava tahliye ünitesi ile bir miktar suyun da dışarı alınmasının sağlanması ile peteklerde bazı boşlukların oluşması mümkündür. Zamanla suyun da sıcak olmadığı tarihlerde bu bölümlerde bazı bakterilerin üremesi mümkün olabilir. Tortu ve çamurumsu tabakaların çoğalması ise bu sebeple olup, elinizi peteklerinizin üzerine koymanız ile soğuk bölümlerin giderek arttığı ve odalarınızın daha soğuk olduğu zamanlarda müdahale edilmesine mutlaka önem vermelisiniz.

Petek temizliği için özel üretilmiş olan cihazlarımız yardımı ile ilaçlama aşamasından sonra yaklaşık 45 dakika sonra pisliklerin dışarı atılması sağlanır. Bu olmadığı zamanlarda ise peteklerin dibine çökmesi ve ısı kayıplarının tekrar oluşması görülebilir. Bu sebeple tecrübeli firmaları tercih etmeniz önemli olup, bizlerden son derece verim alacağınızı düşünüyoruz. Termal kameramız ile peteklerinizin ısı derecelerinin kontrol ederek, sorun bölgeleri görebiliriz. Temizlikten sonra kombinizi tekrar çalışır vaziyete getirerek, son durumu beraber gözlemleyebiliriz. Önemli olan ısınmayan bölümlerin ortadan kaldırılması için kalıcı adımların atılmasıdır.  Fatura miktarlarında düşüşlerin oluşması, tesisatlarınızın koruma kalkanı içerisine alınması, ısı testinin yapılması, metallerde varsa su sızıntılarının önüne geçmek ve diğer vakalarda bizleri tercih etmeniz için çok sayıda sebebiniz var. 

Petek temizliği fiyatları ile kombi arızalarının önüne geçilmesi mümkün olup, firmamızı aramanız ile çağrı hattında yer alan personelimiz, sizlere daha detaylı bilgi verecektir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.