-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Sayısal Derslerine Çalışmak için Dershaneye Gitmenize Gerek Yok EtkinDers Var!

ads
ads
EtkinDers üzerinde yer alan konu anlatımı videolarından 7/24 yararlanabiliyorsunuz. Site tamamen ücretsiz hizmet veriyor aslında ucuz etin yahnisi yenmez ama burada gerçekten süper bir iş çıkarılmış o kadar kaliteli ki dersler.. özel ders alsanız herhalde bu kadar faydasını görmezsiniz diyebilirim. Peki  hangi dersler var bu EtkinDers.com sitesinde? Aslında sınıflara göre tüm derslere yer verilmiş siz sadece menüden ilgili sayfaya tıklayıp izlemek izlediğiniz konu anlatımına veya soru çözümüne tıklıyorsunuz yapacağınız işlem bu kadar basit ama öğrendiklerinizin okuldan fazlası var azı da yok bunu da bilmiş olun.

Mesela bir kimya konu anlatımı sayfası var burada dersleri  Özkan Güray Kimya hocası anlatıyor. Oldukça profesyonel biri ve tecrübesini konuşturuyor dersi anlatırken. Ben şimdiye kadar bu kadar açık ve net kimya dersi anlatan hoca görmemiştim gerçekten çok başarılı anlatımı var. Bildiğiniz gibi kimya dersi de oldukça önemli YGS ve LYS sınavlarında ciddi soru  sayısı var hele de Tıp Fakültesi ve Eczacılık gibi bölümlere ilginiz varsa kaçınılmaz bir şekilde hem biyoloji hem de kimya netleriniz iyi bir seviyede olmalıdır.

Sayısal Derslerine Çalışmak için Dershaneye Gitmenize Gerek Yok EtkinDers Var!



Biyoloji dersinde de konular fazla ve detaylar çok bu yüzden bu derse çalışmak çoğu zaman sıkıcı olabilir fakat etkinders biyoloji konu anlatımı sayfasında yer alan Ali Dağdelen ve Ebru Tırpanoğlu hocaların konu anlatım tekniği hem çok akıcı hem de çok öğretici olduğundan bu dersi de çok dert etmenize gerek yok ezberlemeden de kalın kitaplarla boğuşmadan da halledebiliyorsunuz. Biraz evde örnek sorulara bakarsınız daha yararlı olabileceğini düşünüyorum. Ayrıca ygs ve lys matematik ile alakalı soru çözümleri ve ders videoları da bulunuyor bunlara da bakmak isteyebilirsiniz. Burada amaç siz değerli öğrencilerimiz için faydalı olabileceğini düşündüğümüz etkili bir hizmeti tanıtabilmek, sizlere faydalı olmaktır. Unutmayın sadece konuları bilmek sınava hazırlanırken pek işe yaramıyor bunun için bolca antreman yapmak da gerekiyor o nedenle size tavsiyem çok fazla soru çözmeniz etkili test teknikleri konusunda kendinizi geliştirip yarınlara kucak açmanız yönünde olacaktır. Konuyla ilgili detaylı bilgiler için lütfen bu sayfayı da ziyaret ediniz lys matematik konu anlatımları bu sayfada yer almaktadır. http://www.etkinders.com/matematik-2-konu-anlatim-video-dersler/

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.