-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » The Walking Dead 5. Sezon 5. Bölüm

ads
ads

Yürüyen Ölüler 5. Sezon 5. Bölümü (10 Kasım 2014 Pazartesi)

Zamanımızın en çok izlenen yabancı dizilerinden olan The Walking Dead ( Yürüyen Ölüler ) dizisinin 5. bölümü 10 kasım pazartesi günü ekranlara geldi. AMC yapımı amerikan dizisinin hayranları yeni bölümleri sabırsızlıkla beklerken yeni gelişmeleri sitemizden aktarıyoruz.

Dünya çapında birçok zombi filmi ve dizileri televizyonlarda yer almıştır. Yürüyen ölüler dizisi farklı açıdan konuyu ele alarak yıllardan beri zirvede olmayı başarmış ve insanları ekrana kitlemeyi başarmıştır. Zombi türü film veya dizi sevmeyenleri bile kendine hayran bırakan yürüyen ölüler dizisi 5. sezonun 5. bölümü yayınlandı.

Dizinin ilk çıkış tarihi 2010 yılıdır. Dizinin bölümleri yaklaşık 40 ile 45 dakika sürmektedir. Nefesinizi tutarak izlediğiniz dizi Frank Darabont tarafından tasarlanmıştır. 



The Walking Dead 5. Sezon 5. Bölüm


Dizinin ana kaynağı bir çizgi romandır. IMDb puanı ise 10 üzerinden 8.7'lik bir sayıyla oldukça iyi bir seviyededir. Neredeyse her oyuncu başrol kıvamında sahne almaktadır. Dünyayı saran bir virüs yüzünden yer yeryüzünde herkes zombiye dönüşmekte ancak hem ölü hemde diridirler. İnsanları ısırarak bu virüsü tüm dünyaya sarmışlardır. Sadece bazı eyaletlerde hayatta kalan ve vürüs bulaşmamış kişiler hem bu hastalığın çaresini aramakta hemde kendilerini korumaktadırlar. Her ne kadar zor olsa da bazıları hayatta kalmayı başarıyorlar. 


The walking dead ( Yürüyen Ölüler ) 5. bölümü izlemek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz

http://www.fxtv.com.tr/thewalkingdead

The Walkink Dead dizisi en iyi diziler arasında gösterilerek birçok ödüle aday olmuştur. Eğer bu zamana kadar diziyi izlemediyseniz kesinlikle tavsiye ederiz.

Bir önceki bölüm >>   The Walking Dead 5.Sezon 3. Bölümü 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.