-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

Ads1

» » » » » ÇİKOLATA BİR AŞKTIR

ads
ads
Çikolata tropik bir ağacın çekirdeklerinden üretilmektedir. Uzun ve zahmetle birçok işlemden geçen çikolata beğendiğimiz tadına ulaşmış oluyor. İşlemler ne kadar özverili yapılırsa çikolatanın tadı da o kadar güzel oluyor. Çikolata yemeden bir gün geçirdiğimizde eksikliğini hissediyoruz. Doktorlar da günde 1-2 parça çikolatanın kalbe iyi geldiğini ve kişileri mutlu ettiğini söylüyor tabi ki fazla tüketilmesi önerilmiyor. Her şeyin fazlasının zarar olduğu bir gerçektir.

Özellikle genç nesil ve çocuklarda çikolata tüketimi çok yoğundur. Üzüldüklerinde, stresli olduklarında, sevindiklerinde akıllarına çikolata geldiğini dile getirirler. Her özel günde ev ziyaretine gidilirken bir paket hediye çikolata alınır ve öyle gidilir. Bu biz Türk toplumu için bir adet halini almıştır denebilir. Sevdiklerimizi çikolata hediye ederek günlerinin ve ağızlarının tatlanmasını amaçlarız. Çünkü çikolata kadar tatlı ve özel başka hediye ve ikramlık gelmez aklımıza ki çikolata kadar yakışan başka bir hediye de yok desek yeri var. Sevdiklerimizin özel günleri, iş başlangıçları, doğum, vb. kutlanacak günlerinde ister özel aranjmanlı, ister şık paketli çikolata gönder işlemi yaparız ve sevdiklerimizin özel günlerini tatlandırmış oluruz. Çikolatayı seven bir ülkeyiz hoş sevmeyen bir ülke var mı o da yok gibi ama biz gerçekten çikolataya âşık bir topluluk halini almış vaziyetteyiz. Her gün muntazam alıp tüketen kişi sayısı emin olun düşündüğünüzden fazladır. Çocuğu, genci, yaşlısı her kesimden insan çikolatayı sever ve yer. Birçok alternatifi ile de her damak zevkine uygun olanını bulmak mümkündür. Sütlüsü, kakaolusu, bitteri, fıstıklı, fındıklı, meyveli kısacası neyli ararsak bulmak mümkün olacaktır.

Çikolata bir aşktır dedik haklı olduğumuz da bir gerçek. Çikolata yerken mutluluk hormonu salgılanır ve gerçekten biz çikolata yerken mutluluğun doruklarına ulaşırız.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.