-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads

ads
ads
Çizgi Film Oyunları
Çocukların sosyalleşmesi ve kişiliğinin gelişmesi açısından çizgi film karakterlerinin etkisi yadsınamaz bir gerçektir. Kendilerine rol model aldıkları çizgi film karakterleri onların vazgeçilmezleri arasında belki de ilk sıralarda kendilerine yer bulur. O halde çizgi film kahramanları ve onlara ait etkinliklerin önemi de bir anda ön plana çıkmaktadır. Bu yazımızda çizgi film kahramanlarının internet ortamında online oynanan oyunları yönü ele alınacaktır. Çizgi film kahramanları oyunlarının çocukların zihinsel gelişimi yanında yeteneklerini de geliştirdiği açıktır. İşte tüm bu kahramanların toplandığı bir siteyi Kahraman Oyunları sitesini sizlere tanıtmaya gayret göstereceğiz. Peki bu sitede hangi kahramanlar mı var? Bir iki örnek vererek konumuza devam edelim.


Keloğlan

Trt Çocuk kanalı vasıtasıyla izleyicisiyle buluşan Keloğlan, oyunlarıyla da eğlenceye yeni bir boyut kazandıracak. Keloğlan Masalları kahramanlarının macera, beceri, yapboz ve boyama gibi oyunları Keloğlan Oyunları olarak kategorize edildi. Özellikle Keloğlan ve Adımopter, Keloğlan ve Karakaçan oyunu ile Keloğlan ve Cankız oyunları dikkate değer oyunlar olarak göze çarpmaktadır. Başka mı neler var? Keloğlan dini sorular, eşini bul, Keloğlan giysi giydirme, Uzun yemek topluyor gibi ekstra oyunlar da siteye renk katıyor. Sadece Keloğlan Oyunları mı oynanıyor? Hayır! Bir diğer kahramanımız ise;

Pocoyo

Minika Çocuk kanalı ile evlerimize konuk olan küçük kahramanımız Pocoyo, oyunları ile de yine eğitici ve yetenekleri geliştirici misyonunu devam ettiriyor. Özellikle anaokulu sınıfı öğrencilerine hitap eden Pocoyo oyunları ile de neşe kaynağı olmaya devam ediyor. Pocoyo Oyunları olarak neler mi var? Pocoyo yapbozları, Pocoyo boyamaları, aynı renkleri vurma, Pocoyo ve Pato zıplatma, Misket toplama, Pato ördek avlama ve dahası… Pocoyo, dostları Elly ve Pato ile neşenin ortak adı olmaya devam edecek. Oyunlarını oynamaya doyamayacağınız Pocoyo Oyunları, Kahraman Oyunları sitesinde bir başka farklı.. Bu kadar mı diyenlere son bir çizgi film kahramanımızı daha tanıtarak bu yazımıza da son verelim..

Marsupilami

Yumurcak Tv’de boy gösteren Uzun Kuyruk Marsupilami, oyunlarıyla da hoplayıp zıplamaya ve yeni maceralara doğru yol alacak. Kahraman Oyunları sitesinde hangi Marsupilami Oyunları var merak edenlere birkaç örnek verelim: Marsupilami böcek avı, top sektirme, sayı avı ve sayı bulma, meyve toplama, Uzun kuyruk zıplama, jaguar avı bu kahramanımızın oyunlarından sadece birkaçını teşkil ediyor. Kahraman Oyunları sitesinde Uzun Kuyruk Marsupilami’nin daha fazla oyununu bulabilirsiniz.

Daha ismini sayamadığımız birçok kahramanın oyunlarını “Kahraman Oyunları” sitesinde oynayabileceksiniz.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.