-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » E devlet şifresi

ads
ads
Kolay sorgulama işlemlerinde zaman kaybı yaşamaya yer bırakmayan ve resmiyet açısından resmi belge niteliğinde kullanılabilen raporlar, mahkeme sonuçları, hakkınızda açılan davalar, hastane işlemleri ve daha aklınıza gelebilecek her işlemlerinizde e devlet sisteminin sağladığı kolaylıkları değerlendirebilirsiniz. Tabi ki bu işlemleri yapmak için elinizde olması gereken bir de küçük bir anahtar vardır. Bu anahtar PTT şubelerinden kendinize özel alacağınız E devlet şifresi anahtarıdır. Bunun sayesinde, sisteme giriş yaparak işlemlerinizde kolaylık elde edebilir, zaman kaybetmeden dilediğiniz işlemi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. Hakkınızda açılmış bir dava mı var? Ya da okul ile ilgili merak ettiğiniz detaylar mı var? Tüm bunları kısa sürede öğrenmek için e devlet şifresi ile sisteme giriş yapmanız yeterli olacaktır.

E devlet şifresi


Zamanın en iyi şekilde değerlendirilmesini sağlayan ve farklı kolaylıkları ile işlemlerin daha seri yapılmasını sağlayan özelliklere sahip olan e devlet sisteminden yararlanmak için size en yakın PTT şubesine giderek e devlet şifresialabilirsiniz. Küçük bir ödeme karşılığında sahip olabileceğiniz bu şifre ile internetin olduğu her yerden sisteme kolaylıkla erişebilir, işlemlerinizi gerçekleştirerek rahatlığınıza bakabilirsiniz. Sistem hakkında daha fazla bilgi ve detay için sitemizi inceleyerek hangi alanlarda nasıl işlem yapmanız gerektiği hakkında kapsamlı bilgilere ulaşabilirsiniz. Hayatın tüm kolaylıklarını yakalamak için sistemin getirilerinden faydalanmanızı öneriyoruz. Daha fazla bilgi ve detay için aşağıda belirttiğimiz kaynak siteyi inceleyebilirsiniz.

Kaynak: http://www.edevletssk.org

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Devlet in bu tur projeler uretmesi gercekten cok guzel elinize saglik ayrintili ve basarili olmus.

    YanıtlaSil
  2. Sistem çok iyi e-devlet şifresi alanlar şifreyi unutmamalı yoksa yine postane yoluna düşmek zorun da kalırlar benim gibi..

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.