-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Terminator Genisys İnceleme

ads
ads
2015’in en çok beklenilen filmlerinden biriside kuşkusuz Terminator Genisys’tir. Filmin uzun bir aradan sonra tekrar çekiliyor olması Terminator hayranları tarafından coşkuyla karşılanmıştır. Terminator Genisys izleyicileri bu seride oldukça eğlenecek ve seri toplamda 3 farklı filmden oluşacak. Filmde gene aksiyon dolu sahneler bizleri bekliyor olacak. Bu sebepten dolayı da gün geçtikçe heyecan da giderek artıyor.

Terminator Genisys İnceleme


Filmde Arnold Schwarzenegger, Jai Courtney, Byung-Hun Lee, Matt Smith , Emilia Clarke ve Dayo Okeniyi gibi isimler bizleri bekliyor. Terminator Genisys Full HD izle imkanı ile 1 Temmuz 2015 tarihinde izleyicileri ile buluşacak ve film şimdiden oldukça beğeni toplayacak gibi duruyor. Zira konusuyla dikkat çeken film oldukça keyifli sahneleri içerisinde barındırıyor.


Terminator Genisys Türkçe Dublaj izlemek içinde kaliteli sitelerden yardım almanız mümkün olacak. Filmin konusu ise yapay zekası oldukça kuvvetli olan robotların dünyayı ele geçirmesi ve bu robotları yok etmek için T-1000 isimli başka robotların geliştirilmesini konu alıyor. Tabi bu durumda da dünya oldukça büyük bir kaosa sürükleniyor.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.