-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Fobi Çeşitleri ve Anlamları

ads
ads
Fobi Çeşitleri ve Anlamları
İnsanların olağan ve alışılmış yaşamının dışında gerek korkuyla gerekse tanık olduğu bazı sebeplerden ötürü edinmiş oldukları birtakım fobi çesitleri vardır. Örneğin küçük böceklerden, bazı hayvanlardan, yüksek bir yerden veya farklı karakterlere karşı gösterdiğimiz refleksler birer fobi ürünüdür. Kimi insanlar, bu fobi çeşitlerinin üzerine gidip, nedenlerini araştırırken, kimileri de bu fobileri yaşamlarının bir parçası sayar, sebeplerini o kadar sorgulamazlar.

Fakat, bu edinilen fobiler hakkında bilgi sahibi olmak, karşılaşacağımız korkular ve çeşitli olumsuzluklara karşı bize kalkan olacaktır.

İşte burada, fobiler.net olarak sizler için fobi çeşitlerini araştırdık, derledik ve fobileriniz hakkında bilinmeyenleri gün yüzüne çıkardık. Böylece fobilerinizle nasıl başa çıkacağınızı, fobilerinize karşı neler yapmanız ya da yapmamanız gerektiğine dair tüm bilgileri sizlere sunduk.

Ayrıca, bunları yaparken, sizlerin de sitemize katkı yapması için bir seçenek sunduk. Böylece fobiler hakkında geniş bir bilgi birikiminin paylaşımının önünü açtık.

Fobiler hakkında bilinmeyen birçok şey için fobiler.net adlı internet sitemizi ziyaret edebilir, ayrıca yazılarınızla bizlere destek olabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Fobiler neti forumlarda da görmüştüm oldukça popüler bir site sanırım fobisi olan çok benim gibi. Laf aramız da yüksekten aşırı tırsar ve korkarım ;)

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.