-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Hobbit 3

ads
ads
Hobbit 3 filmi 19 Aralık 2014 tarihinde vizyona girdi. Vizyona girdiği günden itibaren birçok eleştiri alan Hobbit 3 filmi, yönetmeni ve oyuncularına yapılan eleştiriler genellikle olumlu yönde olmuştur. Yapılan eleştirilere hem beyazperde gözüyle hem de izleyici gözüyle bakmak gerekir. Usta sinema eleştirmenleri tarafından Hobbit 3 filminin grafik yapısının oldukça kaliteli olduğu ve filimin içindeymişsiniz, hissini uyandırdığı söylenirken; filmin izleyicileri tarafından yapılan yorumlar genellikle kıyaslama tarzında olmuştur.

hobbit3


Hobbit 3 izleyicisinin yaptığı yorumlara göre 3. Serisine kadar içindeki serüven devam eden filmde asla sıkılmadıkları ve diğer 2 Hobbit serilerine oranla daha fazla emek harcandığı söylenmiştir. Usta yönetmen Peter Jackson’ın iyi bir projeye daha imza attığını söyleyen izleyiciler filmin devam etmesi gerektiğini de vurgulamışlardır.

Hobbit 3 filminin son serisinde yine diğer serilerde olduğu gibi ana kahraman Bilbo’nun yaşadıkları anlatılırken aynı zamanda da yeni maceralar ön planda olmuştur. Bilbo karakterinin peşini fantastik maceralar bırakmamaya ve de film son derece süratli bir şekilde devam etmektedir.
Hobbit 3 filmi için ülke bazında hemen hemen her sinema salonunda gün içinde birçok seans yapılmış ve vizyona giriş tarihinin üstünden zaman geçse bile yapılan seanslar devam etmektedir. Son derece beğenilen bu AD ve Yeni Zelenda ortak yapımı olan filmi; ailenizle, sevgilinizle ya da eşinizle evden izleme keyfini yakalayabilirsiniz. Hobbit 3 izleme keyfini online olarak yaşamak isteyen sinema severler siteden yaralanarak kolaylıkla seyredebilirler.


Hobbit 3 filmini birçok izleyici ve sinema eleştirmeni beğendi. Siz de izleyerek bir yorum yapmak ve düşüncenizi tüm Hobbit 3 izleyicilerine duyurmak isterseniz Hobbit 3 full izleyebileceğiniz site aracılığı ile donmadan HD kalitede Hobbit 3 seyretme imkanına erişirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.