-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » Hızlı ve Öfkeli 7 Tek Parça İzle

ads
ads
2015 senesinin konuşulan filmlerinden biriside kuşkusuz Hızlı ve Öfkeli 7’dir. Hızlı ve Öfkeli 7 izleyicileri çok uzun zamandır filmin çıkmasını bekliyor. İlk olarak filmin 2014 Temmuz ayında çıkması bekleniyordu. Fakat filmin oyuncularından birisi olan Paul Walker’ın zamansız ölümü üzerine film hâlihazırda 3 Nisan 2015’te izleyicileri ile buluşacak.

Hızlı ve Öfkeli 7 Tek Parça İzle


Filmin konusu ise gene oldukça dikkat çekecek. Serinin 6. Filminin devamı olan bu filmde gene aksiyon dolu sahneler bizleri bekliyor olacak. Ekibimiz gene bir vurgun peşinde olacak fakat bu sefer başları bir hayli derde girecek. Tüm bu aksiyon ve macera dolu sahneleri HD olarak izlemekte keyif verecek. Hızlı ve Öfkeli 7 Full HD izleyenler filmden çok daha fazla keyif alacak.


Filmin Türkiye’de çıkış tarihi ise biraz daha gecikebilecek. Fakat en yakın zamanda film izleyiciler ile buluşacak. Hızlı ve Öfkeli 7 Türkçe Dublaj izleme imkânına sahip olan izleyiciler çok daha rahat ve güzel bir şekilde filmden keyif alabilecek.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.