-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads

ads
ads

Youtube'da Canlı Yayın için HTC Re Kamera


Geçen ay içerisinde HTC'nin tanıtmış olduğu HTC Desire Eye cep telefonu ile aynı zamanda tanıtılan yeni kamerası "HTC Re" yeni özellikleri ile geliyor. Bu model kamerayı kullanan kişilere canlı yayın yapabilme imkanı tanınıyor. Yani Yotube'da canlı yayın yapacaklardır.

Bununla birlikte çok kolay şekilde kullanıcılar Youtube hesaplarına Re kamerayı bağladıklarında canlı yayını aynı anda yapabileceklerdir. Bu uygulama ise 9 Ocak 2015 Cuma günü ortaya çıkacaktır.



htc re


Google Play Stroe üzerinde 9 Ocak 2015 gününden sonra RE uygulamasına yapılacak ücretsiz güncelleme ile Android üzerinden tedarik edilebilecek olan yeni canlı yayın özelliği, RE kullanıcılarının sadece harika videoları kolaylıkla yakalamasına değil aynı anda ise  özel zamanları, anıları  ve en gözde  aktiviteleri orada bulunmayan kişiler ile de paylaşıma açabilecekler.  Bu özellik sayesinde kullanıcılardan tam puan alması beklenmektedir.

iOS için ücretsiz güncelleme ise, 2015’in ilk çeyreği içinde temin edilecektir. 


Bir önceki yazımız >>  Samsung Galaxy Note Edge

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. HTC markasını Samsung'a tercih ederim açıkcası. Telefon olarak konuşuyorum tabii. Diğer ürünleri bilemem.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.