-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » Karşınızdaki Kadına Söylenmemesi Gerekenler

ads
ads
Bazı insanlar  patavatsızdır ve karşısındaki insanın nasıl tepki vereceğini bilmeden ağzına geleni söyleyebilir.  Buradaki en önemli nokta ise karşısında ki bir kadınsa söylenmemesi gereken bazı şeyler vardır. Fakat aşağıda sıraladığımız söylemlerin çoğunu yer yer düşünmeden söyleyenlerin sayısı oldukça fazladır.

Karşınızdaki Kadına Söylenmemesi Gerekenler


1.
Bugün çok güzel görünüyorsun:

Bu sözü söylemek aslında söyleyene iltifat ettiğini sandırır ancak karşıdaki bir kadınsa bunu hakaret olarak algılar ve sanki diğer günler güzel değil miydim? diye karşılık verebilir.

2. Sanki biraz kilo almışsın?

Bu sözü kesinlikle söylememeniz gerekir. En büyük hatalardan biridir. Karşınızdaki kadının nasıl tepki vereceği  hiç belli olmaz.  


3. Büyük gösteriyorsun

Yeni tanıştığınız herhangi bir bayana  yaşını sorduğunuzda daha büyük gösterdiğini söylemek, 25 yaşında ki birine  ben sizi 33  falan sanıyordum demek.

4.  Kilolu gözüküyorsun.

Her gün değişik kıyafetle karşınıza çıkan sevgilinize bu seni biraz kilolu göstermiş sanki dediğiniz anda bittiniz.  Karşınızda ki size  kilolu mu? göstermiş sorusuna hayır cevabı vermenizin gerektiğini unutmayın.  Ama yalan söylemek iyi değildir.

5. Eski aşklarından bahsetmek

Genel olarak biz erkeklerin yaptığı en büyük hatalardan biri  eski sevgiliden başlayan kelimeler.  Bazen ilişkinin gidişatını değiştirebilir. Bunun daha kötüsü sakın eski sevgiliyle, yeni sevgiliyi kıyaslamaya kalkmayın.  

Şunu da unutmayın kadınları anlamak  çok zor belkide  imkansız.  Bu yüzden en iyisi susmak.

Bir önceki Yazımız >> Disçide Yaşanan Trajikomik Anlar


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. 1 numaralı maddeyi her gün söylerlerse hiç sıkıntı olmaz :D

    YanıtlaSil
  2. hayat: bence dogru sölemissin asla sölenmemesi gereken cümleler :D

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.