-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Ofis Kırtasiye Ürünlerinde Son Trendler

ads
ads
Son zamanlarda en çok alışveriş yapılan sektörlerden birisi ;  ofis kırtasiye ürünleri satan firmalardır. Günlük hayatta çoğu insan haftada bir kez ofis veya kırtasiye alışverişi yapmaktadır. 


Ofis Kırtasiye Ürünlerinde Son Trendler

Kırtasiye sektöründe ilgi çeken malzemeler kokulu silgiler ve uçları süslü kalemler.  Çoğu öğrencinin en sevmediği şey silgi pisliklerinin  etrafa dağılması ve etrafı kirletmesidir. Buna çözüm olarak , raflarımızda bulunan soft ve dağılmaz silgiler ise bir hayli ilgi görmekte.  Minik müşterilerimiz için süslü , büyük müşterilerimiz için ise sade ve şık tasarımlı kalemler bulunduran firmamız yazı yazmayı seven her türlü insanı da unutmuyor. Defterlerin çabuk bitmesinden sıkılanlar için büyük ve  beş bölümden oluşan , her türlü rengi olan heybetli defterler ise tercih meselesi olmuş.


Ofis malzemelerine geldiğimizde  en çok tercih edilen ürün birçok kağıdı bir arada tutan renkli klasörler ve her yere yapışabilen renkli yapışkan not kağıtları. Bunların yanında ofiste en çok kullanılan ürünlerden olan tel zımbalar yer alıyor.  Yazı yazarken hata yapanların yardımına daksil yetişiyor. Müşterilerin kafalarında bir şeyler tasarlamasına yardımcı olan beyaz tahtalar , panolar ise en kullanılan ürünlerden. Renkli ajandalar ise notlarınızı unutmamanız için çok güzel bir çözüm yolu.  Ofis araçlarından çok ihtiyaçlarından birisi de kahve makinası. Kahve makinalarından ise bir bardak kahve alarak yudumlayabilir  bir yandan ise işinizle ilgilenebilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.