-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Organik Kozmetik ve Bilinmeyenleri

ads
ads
Kozmetik kadınların tekelindeymiş gibi bilinir. Oysa ki televizyon veya ilgili pek çok farklı sektörde erkek kadın ayrımı olmaksızın kullanılır. Medya bir tarafa bırakılırsa kişisel bakım artık kadınların tekelinde değil. Cinsiyetlerden bağımsız bir algı 2000’li yıllarla beraber herkesin kafasında bir noktaya konumlanmış durumda. Kelime olarak kimyasal çağrışımları olsa da doğal yani organik bakım ürünleri de mevcuttur. 

Organik Kozmetik ve Bilinmeyenleri

Herkesin yapısı farklıdır ve her cilt, saç tipi için de farklı içeriklerde ürünleri kullanmak gereklidir. Saç, tırnak, cilt gibi farklı başlıklar altında organik kozmetik ürünleri son yıllarda bilinçli tüketicinin radarına girmiş bulunmakta. Hatta global anlamda güçlü olan kozmetik firmalarına rakip olarak gelişen ve büyüyen pek çok marka vardır. Organik kozmetik hızla yükselen bir trend olmuş durumda ve organik kozmetik ürünleri satan yani piyasada organik kozmetikçi olarak bilinen firmalar her yıl %100 büyüme oranlarını geçmektedir. İnsan sağlığını ön plana alarak organik kozmetik ürünleri piyasaya süren bu markaların en güçlüleri Doğa Evinizde çatısı altında sizleri bekliyor. Kişisel bakımınızı yaparken sizi hem koruyan hem de doğanın bizlere armağan ettiği hazineyi kullanarak her daim sağlıklı ve güzel görüneceksiniz. Organik ürün kullanmanın rahatlığını anlayacak bir daha organik olmayan bir ürün kullanmayacaksınız. Sağlıklı olmanın rahatlığı şüphesiz hiçbir şeyde bulunmaz. Ayrıca doğadan gelerek üretilen organik kozmetik ürünlerinin getirdiği doğallıkla ışıltınız bir kat daha artacak.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Organik kozmetik ürünlerini bende çok seviyor ve kullanıyorum. Daha etkili ve zararsız. İçinde kimyasal olan özellikle cilt bakım ürünleri yaradan çok zarar sağlıyor, en iyisi doğal ürünler.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.