-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Samsung Galaxy Note Edge

ads
ads

Samsung Galaxy Note Edge Tanıtımı



Samsung'un IFA 2014 bünyesinde  Berlin'de yapılan organizasyonda  Unpacked toplantısında tanıtılmış olan bu  cihazların  belki de en önemli özellikleri Samsung Galaxy Note Edge olduğunu söyleyebiliriz.

Galaxy Note Edge isminin  verdiği yeni cep telefonunda, Galaxy Note 4'ün hemen hemen tüm teknik özelliklerini de bünyesinde barındırmasıdır. Samsung, uzun süredir beklenmekte olan  "bir sonraki adımı" attığı aşikardır.

Samsung Galaxy Note Edge 5,6 inç Quad HD+ bir ekrana sahip oldukça gösterişli olan ub cihaz , normal Quad HD ekranın sağ kısmında yer alan 160 piksellik bölüm ile bu model telefon ile  bildiğimiz akıllı telefonlardan farklı kulvara geçiyor.. Sol el ile işlem yaparken, parmak uçlarına denk gelen sağ kenarın dokunmatik olmasıda özelliklerinde en büyük başarı diyebiliriz, yepyeni kullanım özelliklerine imkan tanımaktadır.

Bu cep telefonunu dik olarak tuttuğunuzda ise  sağ kısımda , yatay olarak  tutulduğunuzda ise üstte kalan kavisli bölüm , uygulamalara ve seyir zevkine farklı boyutlar eklemeyi hedeflemektedir. 


Bundan dolayıdır ki  Samsung kısa zaman diliminde bu alana özel uygulama geliştirmek için gerekli kiti geliştiricilerle paylaşacacağı varsayılanlar arasında yer almakta  ve bu şekilde video oynatım tuşları yahut  sosyal ağlar kavisli ekranı ile de daha kolay ve özellikli kullanım biçimlerini  kullanıcılar bulabilecektir. Diğer bir özelliği ise  telefonunuz kilitli olsa bile saati göstermektedir.


Samsung Galaxy Note Edge



Samsung Galaxy Note Edge Özellikleri Neler?


Galaxy Note 4'ün boyutlarına oranla 3,8 mm daha geniş olan bu model  ve 2,2 mm kısa olan Edge, 3.000 mAh batarya gücü ile kendini aşmış durumda. 2,5 GHz Snapdragon 805 veya Exynos 5433 işlemcisini kullanmakta olan yeni akıllısı , grafikse olarak işlemcisine göre 600 MHz hızda çalışmakta olan Adreno 420 ya da Mali-T760 GPU'sunu kullanmaktadır.

3 GB RAM desteği bulunmakta ve  de  amiral gemisinden beklenilen yüksek özellikli performansı sunacağını düşünmekteyiz. Depolama hacmi  ise iki farklı  model (32 GB ve 64 GB) seçenekleri ile  gelen Note Edge'in arka bölümdeki kamera  16 MP, ön kısım kamera ile de 3,7 MP çözünürlükte özelliklerle gelmektedir.

Bir önceki cep telefonu tanıtımı >>  Altın Kaplama Galaxy Alpha

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.