-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Terminator Genisys HD Kalitede İzleyin

ads
ads
1 Temmuz 2015 tarihinde izleyicileri ile buluşacak olan Terminator Genisys oldukça güzel bir konuyu içeriyor. Bu sefer insandan yapılan robotlar çok daha iyi bir yapay zekâya sahip oluyor ve bu sebepten dolayı da işler biraz çığırından çıkıyor. Robotlar artık pek çok işi kendileri yürütmeye başlıyor. Tabi bu konuda da T-1000 isimli yeni bir robot bu diğer robotları yok etmek için geliştiriliyor. Kısacası Terminator Genisys izleyicileri oldukça keyifli vakit geçirebilecek.

Terminator Genisys HD Kalitede İzleyin


Terminator Genisys Full HD izlemek için ilk olarak kaliteli bir film sitesinden yararlanmak gerekiyor, zira bu filmi yüksek çözünürlükte izlediğinizde filmden çok daha fazla keyif alabilir ve böylece filmi çok daha rahat bir şekilde anlayabilirsiniz. Ayrıca filmdeki bazı ayrıntılarda oldukça dikkatinizi çekecektir.


Film 1 Temmuz’da izleyicileri ile buluştuktan 1-2 gün sonra Türkiye’de yayınlanacak dolayısı ile Türkiye’de yayınlanmasından hemen sonra Terminator Genisys Türkçe dublaj izlemek mümkün olacak. Bu sayede altyazı okumayı sevmeyen izleyiciler sabırsızlıkla bekledikleri bu güzel filmi çok daha rahat bir şekilde anlayarak izleyebilecektir. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.