-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Twitter (Sen Yokken) Özelliği ile Geliyor

ads
ads
Twitter'da online olmadığınız zamanlarda yeni bir uygulama ile bizlere olanak sunan twitter'dan yeni dönem "sen yokken" özelliği ile kullanıcılara rahatlık sunuyor.

Bu uygulamayı  Twitter firması kasım ayında bizlere açıklamıştı. Bu uygulamanın  özelliği sizler  olmadığınız  zaman atılan tweeterlerin en üst bölümde sizlere gösterilmesi anlamındandır. Olmadığınız  süre içinde girdiğinizde eskiden atılan tweetleri görülmüyordu. Şimdi ise yeni bir dönem ile bu tweetleri rahatlıkla görebileceksiniz.

Twitter (Sen Yokken) Özelliği ile Geliyor


Ayrıca bu yeni dönem uygulamasını beğenmez iseniz bunu devre dışı bırakma imkanını sizlere sunmaktadır.

Son dönemlerde  twitter kendine yeni yeni özellikler ekleyerek yükseklere çıkmayı başarıyor. Kullanıcılar için oldukça iyi olan özellikler ile yenilenen sosyal ağ ile daha iyi Tweetler.

Bir önceki yazı >>   Twitter'da Sizi Kim Silmiş Hemen Öğrenin!

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.