-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Aşk Sana Benzer Film Tanıtımı

ads
ads

Türk filmleri giderek popüler olmaya devam ediyor. Çünkü oldukça başarılı yapıtlar ortaya çıkıyor ve çok güzel bir seyir keyfi sunuyor. 2015 senesinin en çok beklenen filmlerinden birisi olan Aşk Sana Benzer filmi de bu durumun en güzel örneklerinden birisidir. Aşk Sana Benzer izleyicileri 23 Ocak 2015 tarihini sabırsızlıkla bekliyor.

Aşk Sana Benzer Film Tanıtımı


Filmde birbirine âşık olan 2 gencin hayat hikâyesi anlatılıyor. Ali kendi halinde yaşayan bir balıkçıyken, Deniz geçmişinden kaçmaya çalışan bir genç kızdır. Fakat kader bu iki gence bir araya getirir. Fakat aynı kader peşlerini bırakmayacak ve bu iki gencin aşkını neredeyse imkânsız hale getirecektir. Aşk Sana Benzer Full izle imkânıyla bu filmi izlerken oldukça duygusal anlar yaşayacaksınız.


Filmde Fahriye Evcen ve Burak Özçivit başrolleri paylaşıyorlar. İki isminde başarılı performansı ile film çok daha izlenilebilir hale geliyor. Aşk Sana Benzer tek parça izle imkânıyla çok yakın bir zamanda filmi izleyebileceksiniz. Bu sayede çok güzel bir aşk hikâyesine tanık olabileceksiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

4 yorum:

  1. Türklerin bu tarz filmlerden kurtulması lazım artık bence, adamlar yenilmezler 2 yi çıkarıyor biz hala aşk meşk.

    YanıtlaSil
  2. İki başarılı oyuncu gerçek hayatta da sevgili olan iki insanın başrolde oynadığı güzel bir film izleyeceğim mutlaka

    YanıtlaSil
  3. aşk sana benzer filmine gittim ve ağlamaktan bayılcaktım artık ,duygusal biriyim.

    YanıtlaSil
  4. Ben daha gitmedim filme, aslında gitmeyi de düşünmüyorum. Duygusal filmleri sevmiyorum artık, zaten normal hayatta içimiz dışımız duygusallık ağlamak bari filmlerde değişiklik şeyler görelim

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.