-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Aşk Sana Benzer İnceleme

ads
ads
Aşk Sana Benzer filmi 2015 senesinin en çok beklenilen aşk filmlerinden birisi olarak ön plana çıkıyor. Aşk Sana Benzer izleyicileri 23 Ocak 2015 gibi oldukça yakın bir zamanda filmi izlemeye başlayabilecek. Romantizmin çok güzel işlendiği filmde Fahriye Evcen, Burak Özçivit, Yavuz Bingöl, Selim Bayraktar ve Kaya Akkaya gibi oldukça başarılı isimler rol alıyor.

Aşk Sana Benzer İnceleme


Aşk Sana Benzer Full izle imkânıyla bu filmi online olarak izlemeniz de mümkün olacak. Fakat daha öncesinde filmden biraz bahsedelim. Ali ve Deniz birbirini hiç tanımayan iki gençtir. Ali Ege’de balıkçılık yapmaktadır. Deniz ise geçmişinden kaçarak hayata yeniden başlamak istemektedir. Bu iki gencin yolu kesişecek ve aralarında inanılmaz bir aşk başlayacaktır. Fakat bu aşk güzel olduğu kadar bir o kadar da tehlike olacaktır. Çünkü Deniz’in geçmişi oldukça karanlıktır.


Aşk Sana Benzer tek parça izle imkânıyla filmi seyrederken gözyaşlarınıza engel olmayacaksınız. İki gencin bir araya gelmek için verdikleri çabayı ve karşılaştıkları zorluklar sayesinde nasıl ayakta kaldıklarını gördüğünüzde aşkın ne kadar güzel olduğunu bir kez daha göreceksiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.