-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Çılgın Kamp Full İzle

ads
ads
Son zamanlarda oldukça büyük bir beklentiye sahip olan filmlerden biriside Çılgın Kamp filmidir. Bu filmde tamamı oldukça yetenekli olan birçok çocuk oyuncuya yer verilmiştir ve konu oldukça güzel bir şekilde kurgulanmıştır. Kısacası Çılgın Kamp izleyicileri beklentilerini karşılayacak bir film izleyeceklerine emin olabilirler. Zira şimdiden oldukça fazla kişi filmi sabırsızlıkla beklemeye başladı.

Çılgın Kamp Full İzle


Filmde oldukça güzel bir kurgu mevcuttur. Savaş ve Barış kendilerine ait olan 2 farklı grubun liderleridir. Araları çok iyi olmayan bu 2 grup, gittikleri bir kampta mecburda olsa birlikte hareket edecektirler. Çünkü Azmanlar kampa gelip, hazineye ulaşmak için kampı ele geçirmeye çalışacaktır. Fakat bizim çocuklar buna kolay bir şekilde izin vermeyecektir. Çılgın Kamp Full izle imkânıyla bu filmi izlerken çok güzel vakit geçirebileceksiniz.


Filmin konusunun yanı sıra oyuncularında oldukça yetenekli kişilerden seçilmiş olması filmi çok daha izlenilebilir kılmaktadır. Bu açıdan düşündüğümüzde de film beklentileri karşılayacak seviyededir. Çılgın Kamp tek parça izle imkânıyla hemen filmi izlemeye başlayabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. fragmana bakılırsa çocuk filmi olmak için bile baya kötü.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.