-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Kredi Notu Nasıl Yükseltilir

ads
ads
Bir iş yeri açacaksınız ya da bir miktar paraya ihtiyacınız var. Bunu elden bulmanız çok zor olabilir ancak bankalardan destek alarak kolay bir şekilde ihtiyacınızı karşılayabilirsiniz. Tabi ki bankalar da her gelene kredi ya da kredi kartı vermezler. Bunun için başvuru yapanın kredi notu göz önünde tutulur, herhangi bir engel yok ise başvurusu olumlu şekilde sonuçlanır. Varsayalım banka kredi notunuz düşüktür. Bunun için ne yapabilirsiniz. Sizlere kredi notu yükseltme konusu hakkında kısaca bilgi ve tüyo verelim.

Kredi Notu Nasıl Yükseltilir


Öncelikle az müşterisi olan bir banka tercih etmeniz en önemli esaslardan biridir. Böyle bir banka bulduğunuzda, kendinize ait bireysel bir hesap açın. Nakit paranızı sürekli banka hesabınızda tutun, belli dönemler aralığında parayı çekip yeniden hesaba aktarın. Adınıza herhangi bir borç olmamasına dikkat edin ve borç günlerinizi geçirmemeye riayet edin. Birfinans sitemizden sizlere sunduğumuz detayları inceleyerek daha fazla bilgi alabilirsiniz. Kolay bir şekilde bankalarda yükselişe geçmek için tecrübe ve tespitli bilgileri sizlere sunmaya devam edeceğiz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. Ben önce bir kara listeden çıkayım aklanayım da kredi notunu sonra düşünürüm. Güzel tüyolar vermişsiniz gerekli olanlar için tebrikler...

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.