-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Çılgın Kamp Ön İnceleme

ads
ads
23 Ocak 2015 tarihinde gösterime girecek olan Çılgın Kamp filmi özellikle oyuncuları ile oldukça beğeni topluyor.  Tamamı yetenekli çocuklardan seçilmiş olan çocuk oyuncu kadrosuna ek olarak Volkan Ünal, Eda Gülten ve Murat Prosçiler gibi tecrübeli isimlerinde filmde yer alması filmi çok daha izlenilebilir kılıyor. Bu sebepten dolayı da Çılgın Kamp izleyicisi şimdiden sabırsızlıkla filmin çıkmasını bekliyor.

Çılgın Kamp Ön İnceleme


Filmin konusuna geçecek olursak; birbirleriyle çok iyi anlaşamayan iki grup vardır. Bu iki grupta aynı mahallede yer almaktadır. Bir gün iki grupta kamp yapmaya karar verir ve kampa giderler. Aralarındaki husumet devam etmektedir. Fakat Azmanlar grubu gelip, kampı ele geçirmeye çalışınca iki grubun lideri de anlaşmaya karar verirler ve kampı Azmanlar grubunun elinden kurtarmaya çalışırlar. Çılgın Kamp Full izle imkânıyla bu filmi izleyecek olanlar filmin ne kadar güzel olduğunu da hemen fark edecektir.


Çılgın Kamp tek parça izle imkânıyla kaliteli bir online film izleme sitesinden filmi izlemeniz mümkündür. Bu sayede filmden daha fazla keyif alabilir ve sahneleri çok daha kaliteli bir çözünürlükte izleyebilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.