-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Çılgın Kamp Tek Parça İzle

ads
ads
2015 senesinin en çok beklenen Türk filmlerinden biriside kuşkusuz Çılgın Kamp filmleridir. Bu anlamda gerek konusu ile gerekse de oyuncularıyla oldukça dikkat çeken bu yapıt çok yakın bir zamanda geliyor. Çılgın Kamp izleyicilerini oldukça güzel bir seyir keyfi bekliyor olacak ve film 23 Ocak 2015 tarihinde çıkacak.

Çılgın Kamp Tek Parça İzle


Filmin konusuna geçecek olursak filmde birbirleri ile anlaşamayan 2 farklı grup vardır. Bu grupların birisinin lideri Savaş iken diğerininki ise Barış’tır. 2 grupta bir yaz tatilinde kampa çıkmaya karar verirler. Fakat bu kampta başlarına hiç beklenmeyecek bir olay gelecek ve kampta çok zor anlar yaşamaya başlayacaklardır. Çünkü Azmanlar grubu kampı ele geçirmek isteyecektir. Çılgın Kamp Full izle imkânıyla hemen filmi izlemeye başlayabilirsiniz.



Filmde oldukça dikkat çeken kısımlardan biriside oyuncuların küçük yaştaki yeteneklerden seçilmiş olmasıdır. Kısacası Çılgın Kamp tek parça izlerken hem gülecek hem de bu maceranın içerisinde oldukça heyecanlı vakit geçireceksiniz. Bakalım 2 grup Azmanlar ile baş edebilecek mi?

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.