-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Scripteen Free Image Hosting Script Kurulumu

ads
ads
Scripteen Free Image Hosting Script Kurulumu

Scripteen Free Image Hosting Script Kurulumu + TURKCE - Anlatım

Merhaba, size sade ve turkçeye çevirmiş olduğum resim barındırma scripti paylaşıyorum. Gerçekten sade ve hızlı, script ücretsiz ama altbılgı yani footerden reklamı kaldırmak için 25 dolar ödemeniz lazim eğer isterseniz 1 yıl 49$ 2 yıl79$ 3yıl için 99$ size özel Teknık destek için ödeyebilirsiniz!

Özellikler: – Kolay (poEdit gibi yazılımları kullanarak) .po / .mo dosyaları dayalı kendi diline çevirmek için güzel ve kullanıcı dostu tasarım. – Destek gif, jpg, jpeg için, varsayılan olarak küçük png. (Boyutunun genişliği 125px daha büyük olduğunda – ilerleme çubuğu ile Ajax Çoklu dosya yükleme. – URL upload () uzaktan bağlantılardan yükleyerek. – Çok sunucu yükleme – güncel (gg-aa-yyyy) tarafından Klasörler otomatik oluşturulmasını Otomatik küçük nesil -. – yerine pagination yük fazla resim Twitter tarzı ile Fotoğraf galerisi Geliştirilmiş. – Farklı bağlantı türleri Otomatik nesil: forum bbcode, html gömme kodu, doğrudan bağlantı vb – e-posta bağlantıları Gönder: addthis düğmesi tarafından desteklenmektedir – AJAX Powered Üye kayıt sistemi – Gelişmiş admin kontrol paneli. – Üyeler galeri tabanlı – Üyeler bireysel fotoğraf sayfa düğmesinden kendi fotoğraflarını silebilirsiniz .. Yönetici Özellikleri: – Site istatistikleri ile Hoşgeldiniz sayfası. – Gelişmiş TASARIM Özelleştirme sayfası. GÖZ yeniden tasarlanması ve AZ 5 DAKİKA İÇİNDE HİSSEDİYORUM -. sitesi disk ve bant genişliği kullanımını dağıtmak için birden çok sunucu ekleme yeteneği (rastgele her zaman kullanıcı yüklenenler aldı) . Yönetici üyeleri silmek / görüntüleyebilir – – Yönetici görüntüleri görüntülemek / silebilirsiniz. – Kolay Servis Sayfanın Şartları içerik eklemek için – Kurulum web sitesi ünvanını – IP engelleyici, kullanıcıların fazla fotoğraf yüklemekten koşullarını ihlal engellemek için. Sistem Gereksinimleri : PHP, MySQL, Mod_Rewrite, PHP Gettext, GD Library

Kurulum:

Kurulum Adımı [1]
MySQL veritabanı kurun giriş bilgilerini bir yere not edin!

Kurulum Adımı [2]
PhpMyAdmin gidin ve “database_upload” klasöründeki veritabanı dosyasını olan “scripteen.sql” sql dosyasını içeri alın.

Kurulum Adımı [3]
“Db.php” dosyaya gidin ve bir metin editörü ile aşağıdaki satırı düzenleyin.
Satır 51-54de bulunan orjınal bilgiler asagıdaki gibidir
$db = new ezSQL_mysql(‘DB_USER’, ‘DB_PASS’, ‘DB_NAME’, ‘DB_HOST’);
Sizin yapmanız gereken örnek olarak böyle olmalı:
$db = new ezSQL_mysql(‘DB_kullanıcıadı‘, ‘DB_sıfresı‘, ‘DB_adı‘, ‘DB_HOST‘)

Son Adımı! ÖNEMLİ! [4]
FTPden “Bootstrap.php” dosyaya gidin ve bir metin editörü ile aşağıdaki satırları düzenleyin.
Satır 7
define(‘SITE_URL’, ‘http://siteadiniz.com‘); siteadiniz.com yazan yere site isminizi yazacaksınız!

SATIR 24-25 – admin Giriş bilgileriniz
define(“ADMIN_USERNAME”, “admin”);
define(“ADMIN_PASSWORD”, “admin123″);
Admin paneline giriş : http://siteadiniz.com/admin
- See more at: http://www.yardimpaylas.com/scripteen-free-image-hosting-script-kurulumu-turkce/#sthash.Id4P3jZe.dpuf

Bu bilgiler http://www.yardimpaylas.com/ sitesinden alınmıştır. Ve sitenin içeriğinde birçok bilgiyi bulabileceğiniz kaliteli paylaşımların olduğu siteyi ziyaret etmeniz önerilir.

Gerekli bilgiler ve kurulum için adresi ziyaret ediniz >>  Hosting Script Kurulumu  http://www.yardimpaylas.com/scripteen-free-image-hosting-script-kurulumu-turkce/

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.