-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

Ads1

» » » » » Sesi Sonradan

ads
ads
Hırsızın birisi duvarı delmeye çalışırken ev sahibi uyandı. Adamı görünce:


hırsız
- Kimsin, dedi, orada ne yapıyorsun?
- Davul çalıyorum, dedi hırsız, ben davulcuyum.
- Madem davul çalıyorsun, davulun sesi nerede? dedi ev sahibi.
Hırsız gülerek cevap verdi:
- Sen merak etme babacığım, davulun sesi sabahleyin çıkacak.


                                                   *******

Birçok şeyin zararı ilk anda hissedilmeyebilir. İçi zehirli dışı lezzetli şeylerin sancısı sonradan yaşanır. Allah korusun, insanın hatalarının sesi cehennem sabahında azap ve ateş olarak karşısına çıktığı zaman, yitirdiği şeyin ne denli büyük olduğunu anlayacak, idrak kulağının sağırlığına kendisi yanacak, bir kere daha dünyaya gelmek isteyecek, fakat ne yazık ki hırsız gitmiş, iş işten geçmiş olacaktır.



Yazar: Mehmet Akar

Mesel Ufku | Nükte ve Hikmet  [ Timaş Yayınları ]

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

1 yorum:

  1. şahsen fıkraya bayıldım,aslında çok anlam ifade ediyor

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.