-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » WWE immortals v1.0.1

ads
ads

WWE immortals v1.0.1 Android Oyunu


Dövüş oyunu sevenler için muhteşem android oyunu. Mortal Combat oyununu çoğunuz bilirsiniz bu oyununun geliştiricilerinden yeni versiyon dövüş oyunu "WWE immortals v1.0.1"

Bu oyunda kendi kadronuzu kurabilmektesiniz 3 kişi ile sınırlı. Gelişmiş dövüş sanatı olan oyuncularla keyifli dakikalar geçirebilirsiniz.


WWE immortals v1.0.1


Aldığınız puanları paraya dönüştürerek daha  güçlü bir kadro ile yenilmez bir grup kurabilirsiniz.    Android 4.0 ve üzeri sistemlerde çalışabilmekte dil desteği ise İngilizce'dir. Dosya boyutu 30.2 MB boyutunda ücretsiz olarak Google Play Store üzerinden indirebilirsiniz yada alttaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wb.wwe.brawler2014

Bir önceki android oyunu >>  Running Fred v1.7.3

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. Gerçekten çok sevdiğim bir programdı zamanında adını vermiyeyim ama halayları ile ünlü olan bir kanalda izlerdik yıllar önce.

    YanıtlaSil
  2. Çok fazla şiddet içeren bir oyun, çocuklardan uzak tutalım derim ben önemli şeyler bunlar böyle şeyler beyin gelişimi açısından çok zarar verir çocuklara onun dışında amerikan güreşi severler için ideal

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.