-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » Aşk Sana Benzer İzle

ads
ads
2015 senesinin oldukça beğeni toplayan Aşk ve Drama filmlerinden biriside Aşk Sana Benzer filmidir. Aşk Sana Benzer izleyicileri 23 Ocak’ta bu güzel yapıtı izleme şansına erişebilecek. Filmin konusu ve oyuncuları bu anlamda beklentileri oldukça güzel bir şekilde karşılayacak şekilde seçildiğinden dolayı filmi izlerken oldukça keyif alabileceğinize emin olabilirsiniz.

Aşk Sana Benzer İzle


Filmin konusuna geçecek olursak; Ali kendi halinde yaşayan ve ailesinden kalma bir restoranı işleten birisidir. Bir gün Ali’nin kaldığı kasabaya nerden geldiği bilinmeyen bir kız gelir. Deniz isimli bu kız ile Ali arasında oldukça güzel bir aşk yeşermeye başlar. Fakat ikisinin de uğraşması gereken birçok sorunu vardır ve bu sorunlar onlara çok sıkıntı yaşatacaktır. Aşk Sana Benzer tek parça izle imkânıyla filmden oldukça keyif alabilir ve çok güzel zaman geçirebilirsiniz.


Aşk Sana Benzer Full izle özelliğini size sunan bir siteden faydalandığınızda sinema kalitesinde bu filmi izleyebilir ve çok güzel vakit geçirebilirsiniz. Bu açıdan film beklentilerinizi en iyi şekilde karşılayacaktır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.