-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Yenilmezler 2 Tanıtımı

ads
ads
2015 İlkbaharında çıkacak filmlerden birisi olan Yenilmezler 2, oldukça güçlü bir oyuncu kadrosuyla gene karşımıza çıkıyor. Robert Downey Jr. , Scarlett Johansson , Chris Evans , Gwyneth Paltrow ve Samuel L. Jackson başrollerde yer alıyor ve gene oldukça güzel bir konu bizleri bekliyor. Yenilmezler 2 izleyicileri de filmi sabırsızlıkla bekliyor.   

Yenilmezler 2 Tanıtımı


İlk olarak Iron Man artık dünyaya barışı getirmeye karar vermiştir. Bu yüzden de eskiden hazırlanmış ama aktif edilmemiş bir barış sistemine giriş yapmaya çalışır. Fakat bu sistem farklı bir şekilde işleyecek ve dünyaya savaş gelecektir. Çünkü Ultran her türlü kötülüğü yapmaya hazır olacaktır. Yenilmezler 2 Full HD izlerken birbirinden aksiyon dolu sahneler gözlerinizi alacak ve çok daha keyifli vakit geçirmenizi sağlayacak.



Yenilmezler 2 Türkçe Dublaj izle imkânına ise 1 Mayıs 2015 tarihinden 2-3 gün sonra ulaşabileceksiniz. Kaliteli film izleme siteleri bu konuda size en iyi şekilde yardımcı olacaktır. Bu sayede bu tarz oldukça kaliteli bir filmi Türkçe izleyebileceksiniz.


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.