-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » » » » Android 5.1 Güncellemesi Hangi Marka Telefonlar Alacak?

ads
ads

Android 5.1 Güncellemesi ne Zaman Gelecek?


Android 5.1 geldi ve şirketlerin bildirimlerine göre hangi markaların Android 5.1 güncellemesini alacağı açıklandı.

Android 5.0 cihazlarda meydana gelen sorunlar nedeniyle yeni bir güncelleme ile karşımıza çıkmaktadır. Bundan dolayı akıllı telefon kullanıcılarının merakla beklediği Android 5.1 güncellemesi ne zaman gelecek?


Bu güncellemede öncelik Nexusların olacak. Android 5.1, Mart ayının sonunlarına doğru  Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 9 ve 2013 model Nexus tablet marka cihazlarda  olacağı söylenmektedir.  Aynı zamanda  yukarıdaki listeye ek olarak HTC'nin One M7 ve One M8 Google Play Edition cihazlarıda yer alacaktır.


Android 5.1 Güncellemesi Hangi Marka Telefonlar Alacak



Android 5.1 Lollipop güncellemesi ile hataların ve sorunların düzeltmeleri ve yenilikler ile gelmesi beklenmekte. Bu yenilikler ise Hızlı Ayarlar menüsünde önemli bir özellik eklenecek olmasıdır. Bu sayede Wi-Fi ve Bluetooth butonuna dokunduğunuzda daha önce görmediğimiz bunun için Ayarlar/Kablosuz veya Bluetooth kısmına giderek görebildiğimiz Wi-Fi ağlarının aynı zamanda tüm  modellerin bir  listesini hızlı ayarlar menüsünde kullanıcıya gösterecek olmasıdır. Bunun yanı sıra yeni  sürümde Materyal Tasarım arayüzüne  özel yeni renk paleti de eklenmiş olacak.


Android 5.0 ile sürümüyle kaybolan sessiz mod özelliği ile de geri getirmesi beklenilen bu  güncelleme ile , kararlılık ve performans artışı, geliştirilmiş pil/RAM yönetme , ani uygulama kapanmaları ve Multitasking ekranındaki uygulamaların da  kapandıktan  sonra bile son uygulama ekranına dönüldüğünde tekrar görünmesini ortadan kaldırmak gibi hata ve sorunların düzeltilmesini bünyesine taşıyor. 


Android 5.1 Güncellemesi  olacak Akıllı Telefon Modelleri Hangileri?


Google 

●Nexus 6 

●Nexus 5 

●Nexus 4 

●Nexus 7 (2013) 

●Nexus 9 

●Nexus 10 

Samsung 

●Samsung Galaxy S6 

●Samsung Galaxy S5 

●Samsung Galaxy S5 Mini 

●Samsung Galaxy S4 

●Galaxy Note Edge

●Galaxy Note 4 

●Galaxy Note 3 

LG 

●LG G3 

●LG G Pad 8.3 GPE 

HTC 

●HTC One M8 

●HTC One M9 

Sony

Asus

Motorola 

●Moto E2 

●Moto G1 

●Moto G2 

●Moto X2

Bir önceki konumuz Samsung Galaxy A5 akıllı cep telefonun tanıtımının yapıldığı içeriğimizdir. detaylı bilgi edinmek için makalemizi okuyabilirsiniz.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

2 yorum:

  1. LG G2'ye gelmiyor mu :((

    YanıtlaSil
  2. ben xperia c5 ultra kullanıyorum ona bile gelmiş değil çok saçma güncelle sistemi var.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.