-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » » Biyokinezi Nasıl Yapılır?

ads
ads
Biyokinezi Nasıl Yapılır?

Biyokinezi Nedir?

Zihin gücü veya kinetik enerji bulunan kimselerde, DNA'ya vey hücrelere hakim olmaktır. Bu enerji ve yetenek her insanda yoktur. Bu enerjiyle vücutta değişiklikler meydana getirilebilir. Biyokinezi bazı kişilerde bulunan psişik yeteneklerdendir. Bu yeteneği olan kimseler vücutlarında kalıcı olarak yada geçici olarak değişiklikler meydana getirebilirler. 

Biyokinezi yeteneği olan insanlar bedenlerinde hoşuna gitmeyen yerleri, hastalık olan kısımları tedavi edebilir ve bunu yaparken de  hiçbir malzeme kullanmaz. Örneğin göz rengini beğenmeyen aynı zamanda bu yeteneği olan kişi uzun  uğraşlar sonucunda rengini bile  değiştirebilir bu kalıcı veya geçici olabilir.  Tümüyle zihin gücüyle yapılan bir eylemdir. 

Bu yetenek geliştirilebilir bir yeteneklerdendir. Bazı kimseler vardır ki biyokinezi yeteneğini fazlaca geliştirmiş ve en üst seviyeye kadar çıkmışlardır. Bundan dolayı bu kişiler sıra dışı aklın kabul edemeyeceği şeyler yapabilirler. Bu seviyede olan kişiler rivayetlere göre kılık değiştirebilir, yabancı bulunduğu ortama fiziksel olarak uyum sağlayabilirler. Aynı zamanda değişik yetenekli insanların yanında bulunduğu zaman o kişinin bazı yeteneklerini idare eder ve kullanabilirler. 

Bu kişiler vücudunda var olan organların sayısını çoğaltabilir, değişik bir canlının istediği özelliğini kendi vücuduna ekleyebilir,  duyu organlarını en üst seviyeye kadar getirebilir. Normal insanların göremeyeceği veya işitemeyeceği şeyleri duyabilir ve görebilir.  Bazı efsanelerde anlatılanlarda ise, bedeninin fiziksel olarak ölümsüzlüğüne, yaşlanmamayı ve vücudunun zarar görmesini engelleyebileceği efsaneler arasında iddia edilir. 

Bu anlatılanları her biyokinezi olan kimseler yapamaz, yapabilmek için yeteneğini uzun uğraşlar sonucunda son seviyeye getiren kimseler yapabilirler.  Bu yeteneğini geliştirememiş kimseler ise yukarıda anlatılanların %2'sini bile hatta daha azını bile yapamazlar. 

Sonuç olarak bu konuyu açmamızın nedeni birçok kişi göz rengini değiştirme veya başka değişiklikler yapmak için uzun yıllar bazı tekniklerle bunu denemişler anlatılanlara göre özellikle göz rengini değiştirenler varmış. Fakat ben bu tür şeylerin olabileceğine inanmakla birlikte özel yeteneklere sahip olan kişiler veya çok sıradışı kişilerin çok az bir ihtimalle de olsa olabileceği düşüncesindeyim. 

Genel olarak bakıldığında insan aklının bunu kabul etmemesi gerekiyor. Vücutta herhangi bir organı onarmak, eklemek, DNA'ya hükmetmek, ten, göz rengi değiştirmek insanın yaratılışına aykırı gibi duruyor.  Bu yüzden eğer gerçek bir yetenkse zaten o kişiler bunun tekniklerini açıklamazlar, aşağıda paylaştığım videoda, yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmacılarından olan "Mert Çağatay Soylu" bunu ekranlarda göstermişti, ancak ne kadar inandırıcı olsa da akıllarda soru işareti bırakan bir durum saniyeler içinde göz renginin değişmesi çelişkide bırakabiliyor. Gözlerini kapatıp açması  ve bir basınç uygulaması gerçek olmadığına işaret, ancak gözleri açık şekilde bunu yapmış olsaydı o zaman inanılma oranı yüksek olurdu.  Bu yüzden Lens olma ihtimali yüksek olduğu gibi, zaten insanların çoğunluğu inanmış olsalardı veya bu yetenek gerçekten var olsaydı bu kişinin yarışmada birinci olmaması gibi durum söz konusu olamazdı. 

Mert Çağatay Soylu - Göz Rengi Değiştirme




Bir önceki konumuz olan Zona Hastalığı Nedir? isimli makalemizde zona hastalığının detaylarından, belirtilerinden ve tedavi yöntemlerinden bahsettik.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.