-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Doğal Lateks Yatak (latex)

ads
ads

Doğal Lateks Yatak Nedir?



Doğal Lateks, kauçuk ağacının (Hevea Brasiliensis) sütünden elde edilen doğal bir malzemenin kimyasal işlem görmesi ile üretilen bir tür süngerdir. Ortopedik ve rahattır özellikle sırt, bel, omurga ve bel fıtığı gibi şikayetler varsa bile kullanılabilecek en rahat yataktır. Sürekli yatan kişilerde yatamaya bağlı vücut yaralarının oluşumunu engeller.



Doğal Lateks Yatak (latex)




Ortopedik rahat bir yataktır. Özellikle sırt ağrısı, bel ağrısı, bel fıtığı ve omurga problemleri olan kişilerin de kullanabileceği doğal bir yataktır.



Lateks yatağın içinde yay bulunmaması nedeniyle metalden kaynaklanan manyetik alan oluşması söz konusu olmaz.



Doğal Lateks yatak da destek kapasitesi sistemi kullanılmıştır. Yatakta bulunan hava kanalları doğal klima görevi görmektedir. Kumaşı organik kotondan yapılmaktadır. Dört tarafı fermuarlı olan kılıflarda yıkanabilir ve kuru temizleme yapılabilir özelliktedir.



Doğal Lateks Yatak (latex)




İtalyan Lateksi çünkü;



Çünkü dünyada çok az bulunan lateks üreticilerinin üretim sürecinde yeterli teknik bilgi ve bu alanda gerekli deneyime ihtiyaçları vardır.



Teknik bilgi ve üretim özelliklerini tipik İtalyan el işçiliğiyle birleştiren GommaGomma’nin teknik uzmanları ve mühendislerine güvenebilirsiniz.



Bu ayrıntı bizi dünyandaki diğer üreticilerinin arasında esnek, detaylara dikkatli, estetik ve zerafet açısından diğerlerinden bir adım önde olmamızı sağlıyor.



Buna ek olarak, yüz yıllardır üretim tecrübesi ve üretimin eş anlamlısı olan ‘Made In Italy” markası zaman içinde İtalyan ürünlerinin kalitesi ve güzelliğinin her şekilde garanti etmeye devam etmektedir.



%100 hava geçirgenliği sayesinde yakma ve terletme yapmayıp zamanla yatakta kötü koku oluşumunu engeller. Tamamen anti alerjik anti bakteriyel bir üründür.



Ayrıntılı bilgi ve Doğal Lateks Yatak Fiyatları; için https://www.mobilyayatak.com/dogal-lateks-yatak/

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.