-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » Dünyaya Açılalım Ama Ülkemizi Görmeden Değil

ads
ads
Dünyayı keşfetmeye dünyanın en güzel ülkesi Türkiye’den başlamak gerekir. Ülkesini tanıyıp gezen gören seyyah yurt dışını yorumlayıp daha güzel gözlemler ile dönebilir. Tercih edilen yer yurt içi veya yurtdışı turları mutlaka Türsab güvencesinden vazgeçilmemelidir.

            Yaşanabilecek olumsuzluklarda seyahat güvencesi ile yanınızda olan www.valstur.com.tr uzak olsun yakın olsun tüm misafirlerini gezi boyunca yalnız bırakmayacak bir sistem ile bir telefon kadar uzakta hizmet vermektedir.

Dünyaya Açılalım Ama Ülkemizi Görmeden Değil


            Yurtiçi otelleri özellikle her şey dahil hatta ultra her şey dâhil sistemini benimsemiş durumdadır. Genelde misafirler otele giriş yaptıktan sonra ellerini ceplerine atmak istemediklerinden bu sistem yıllardır çok istenmektedir. Oteller dünyadaki sıralama örneklerinden çok daha muhteşemdir.


            Yurtiçi turları genelde kültür bölgeleri olarak adlandırılan Kapadokya başta olmak üzere, Pamukkale ve diğer çok farklı kültürel değeri olan bölgeleri gezip görmeye değerdir. Yurt içinde gezecek o kadar çok bölge ve görülecek o kadar çok tarihi kültürel değerlerimiz mevcut olduğundan ülkemizi güzelce gezip sindirdikten sonra yurt dışına açılmak belki gezgincilerin tüm heyecanını daha çok kamçılayabilir.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.