-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » İslami Sohbet Etmek İçin Dini Sohbet

ads
ads
Türkiyede İslami Alanda İnternet teknolojisi bünyesinde birçok bilgiyi barındırıyor. Bu bilgilerden birçok insanın faydalanmasını sağlanmaktadır. İnternet üzerinde insanların vakit geçirebileceği, eğlenebileceği, hiç tanımadığı insanlarla karşılıklı islami sohbet edebileceği sayısız alanlar mevcuttur.

İnternet üzerindeki çeşitli alanları takip edebilir, her konuda haber sahibi olabilir be bu sayede sosyalleşmenin ilk adımlarını gerçekleştirmiş oluruz.

sohbet


İnternet ortamı insanların birbirleriyle iletişim kurarak sosyalleşmesine katkı sağlar. Ama bu sosyalleşme sınırları saygı ve hoşgörü içerisince doğru bir şekilde olmalıdır.

Milyonlarca insan internet aracılığıyla islami arkadaş bulmakta, islami sohbetler etmekte, çeşitli aktivitelere katılmakta, hatta yaşamlarını birleştirmektedir. Böyle olunca internet kullanımının dozunu ayarlamak gerekiyor.

Stres atmak, motive olmak için, sadece internet arcılığıyla bunları yapmayı seçerseniz kendinizi dış dünyadan soyutlamış olursunuz. Kendinizi dış dünyadan tamamen koparmadan internetten dini sohbetler etme hizmetlerini kullanmak birçok açıdan yararlı olacaktır.

Günümüzde çoğu insan zamanın yetmediği hususunda dert yanmaktadır. Zaten günün yorgunluğu, iş yükü, hayat şartları zor olması ve kişinin kendine ayırması gereken zamanın azlığı dolayısıyla insanlar sanal olarak iletişim kurup sosyalleşme yolunu daha çok tercih ediyor.

Diğer iletişim yöntemlerinin yanı sıra bu yöntem her açıdan daha kolay. Çünkü sınırsız seçenekleriniz var. Fakat sınırsız seçenekler olsa bile insanlarla ne amaçla konuştuğunuz ve insanların sizinle ne amaçla konuştuğu oldukça önemli.

islami sohbet esnasında öncelikle seviyeli olmak ve karşı tarafı üzecek davranışlardan kaçınmak gerekir. Gerçek hayatta tanışamadığınız ve konuşamadığınız insanlarla internet üzerinden islami chat sayesinde tanışma fırsatı bulabilirsiniz. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunarak görüş geliştirebilirsiniz.

İnsanlar evlerinden, işlerinden, bu sosyal ağlar sayesinde farklı insanlarla islami sohbet edebilme imkânına sahiptir. Düşüncelerini paylaşıyor ve bir şekilde kendilerini ifade ediyorlar. İnternetin bu sayede insanların sosyalleşmeleri üzerinde birçok etkileri mevcuttur.

Düşüncelerimizi, duygularımızı, hayat görüşlerimizi, dilimizi, dinimizi, rahatlıkla ifade edebiliyoruz. Karşımızdaki islami chat ettiğimiz insanları tanımadığınız için daha rahat bir şekilde konuşma fırsatı buluruz. Kendimizi adeta açarak rahatlayabiliriz.

Karşılıklı iki taraf da birbirini tanımadığı için rahat bir şekilde eleştirebiliyor ve tanıma fırsatı bulmuş oluyor. Karşılıklı saygı ve hoşgörü çerçevesinde düşüncelerinizi ve duygularınızı açıkça paylaşabiliriz.

Sosyal ağlar da bir iletişim aracıdır. Bu yüzden milyonlarca insanlarla iletişim kurmakta dostluklar edinmekte, yakın dini arkadaşlıklar kurulmaktadır.

Bazen internet üzerinde dini sohbet ile başlayan bu ilişkiler ileriye dönük adımlar olup geleceklerini birleştirme imkanı da sağlamaktadır.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.