-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Global Dünya ve İş İngilizcesi

ads
ads
Artık global bir dünyada yaşıyoruz. İnternet çağı bütün dünyayı evimizin içine getiriyor ve hem sosyal anlamda hem de iş anlamında sürekli yeniliklerle karşılaşıyoruz. Sürekli yeni şirketler açılıyor ve yabancı piyasaya giremeyen şirketler çoğunlukla kapanmak durumunda kalıyor. Türkiye’de de kurulan şirketler dış pazara dahil olamayınca iflas ediyor. ve yerini yabancı sermayeli şirketlere bırakıyor. Global pazarda yer almak hem ülke ekonomisine katkı sağlarken hem de şirketin tutunması açısından alınabilecek en mantıklı yol. Ancak tabii ki yabancı dil olmadan uluslararası piyasada yer edinebilmek mümkün değil. Çeşitli iş ingilizce kursu gibi kurslarla iş ingilizcesi öğrenmek mümkün.

Şirket küçük de olsa büyük de olsa yabancı dil bilen çalışanlara sahip olmadığı sürece dünyaya açılamaz. Özellikle artık global bir dil olarak kabul edilen İngilizce, bu işin olmazsa olmazı. Sadece iş anlamında değil sosyal anlamda da İngilizce biliyor olmak artık bir gereklilik haline gelmiş durumda. İş hayatında kullanılan İngilizce ise tabii ki günlük hayatımızda kullanılandan biraz daha farklı.



Günlük ingilizce ile iş ingilizcesini birbirinden ayıran bir kaç fark var. Meslek ile ilgili terimler ve kalıplar bunlara örnek gösterilebilir. Tabii ki şirketler arası yazışmalarda ya da görüşmelerde kullanılan belli kalıplar ve jargonlar da mevcut ve iş igilizce kursu ile bunları öğrenmek mümkün. Türkiye’de bulunan ve dünyaya açılmak isteyen şirketler de çalışanlarına iş ingilizce kursu sağlayarak bu konuda önemli bir adım atmaktadır. İş ingilizce kursu deyince akla ilk gelen örneklerden bir tanesi Executive English Coaching iş ingilizcesı kursu. Deneyimli ve profesyonel bir eğitim kadrosuna sahip olmakla birlikte hem toplu hem de bireysel eğitimlerle farkını ortaya koyuyor. Şirketlere toplu iş ingilizce kursu veren Executive English Coaching de eğitim almak için herhangi bir şirket bünyesinde bulunmanıza gerek yok. İş ingilizce kursu fiyatları açısından baktığınız zaman da yine Executive English Coaching başarılı ve gerçekten uygun bir ortam. 

Büyümek isteyen bir şirketiniz var ise ya da çok uluslu bir şirket bünyesinde çalışmak istiyorsanız iş ingilizcesi şart. Siz de iş ingilizce kursu için Executive English Coaching eğitim kurumunu tercih edip hem kendinizi hem de şirketinizi öne çıkarabilirsiniz.


İş ingilizce kursu: http://www.executiveenglishcoaching.com

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.