-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Meteorolojiden kötü haber geldi!

ads
ads
Meteorolojiden kötü haber geldi!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden gelen son haberler vatandaşı üzecek. Çünkü, hava tahmin raporuna göre yağışlı hava geri dönüyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden gelen haberlere göre bugünden itibaren gelen soğuk hava dalgası nedeniyle, sıcaklıklar düşecek ve hafta sonu yurdun genelinde yağışlı hava etkili olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün haftalık tahmininde bugün için, Marmara’nın doğusunda, Batı ve Orta Karadeniz’de, İç Ege, İç Anadolu, Batı Akdeniz’in iç kesimleri ve Doğu Akdeniz ile Doğu, Güneydoğu Anadolu bölgelerinde yağış bekleniyor. Tahminlere göre yağışlar yağmur ve sağanak, Doğu Akdeniz’de gök gürültülü sağanak şeklinde olacak.

ajans haber


Perşembe günü ise haberler havanın kötü olacağını gösteriyor. Bütün bölgelerimizin çok bulutlu, Karadeniz, İç Anadolu, İç Ege, Akdeniz bölgesi ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAFTA SONU YAĞIŞ VAR

Hafta sonu planı yapanlar ise bu haber sonrası üzülecek. Tahminlere göre,  13 Mart 2015 Cuma günü mevcut sisteme ilave olarak yurdun güneybatı kesimlerinden itibaren yeni bir yağışlı havanın etkisine girmesi ve hafta sonu ülkenin büyük bölümünün yağışlı geçmesi bekleniyor. Yurdun iç ve güney kesimlerinde mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarının yarın Batı ve Orta Karadeniz, İç Ege, Akdeniz ile İç Anadolu’da, Perşembe günü ise ülkemizin iç ve doğu kesimlerinde hissedilir derecede (6 ila 12 derece) azalacağı ve ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.


Meteroloji hava tahminleri, günlük hava durumu, il il havaların nasıl olacağını öğrenmek ve en güncel haberler için www.ajanshaber.com adresini ziyaret edin. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.