-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Oyun Oynayarak Büyük Para Kazanan 7 Youtuber

ads
ads
Youtube kuşkusuz  dünyanın en iyi video izleme ve yükleme siteleri arasında en başta gelir. Youtube'da  fenomen olan bir çok insan vardır. Bunlarda bazıları ise çektiği videolar ile izlenme sayısı, abone sayısı ile en ünlü kişiler aynı zamanda milyonlar kazanan kişiler arasındandır.

Bu insanlardan sadece  7 tanesini listemize aldık.


1.   EvanTubeHD

evan

Henüz bu minik çocuk daha 9  yaşında acaba bizler 9 yaşında neler yapıyorduk? Tabi geçmiş zamana göre teknoloji bu kadar gelişmemişti. O yüzden bu tür alternatiflerimiz yoktu. Evan oyuncak açılışları yapan birisidir. Ve video oyunları oynayarak kilosu ağırlığında para kazanıyor desek yerindedir.  1 milyonu aşkın abonesi ile milyonlarca izlenen videoları ile  ortalama  3,2 milyon doları bir yılda kazanmaktadır.

2.  KSIOlajdebt

ksio

Yılık kazandığı  para  3,4 milyon dolar civarı. FIFA ile oynaması ile fenomen olan KSİ bu videoları kısa  zaman içerisinde tutunca almış başını yürümüş artık paraya para demiyor ne dediğini şuan bilmiyoruz. 

3.  GameGrumps

arin

Öncülüğünü ve kurucluğunu yapan kişinin  Arin Hanson'un liderliğinde bu grup oldukça yüksek  paralar kazanmakta, çok zekice kurgulamış müzik ve animasyonlar ile video fenomeni kısa sürede olmuş ve milyonlarca  abonesi bulunmaktadır. Yıllık ettiği gelir 3,7 milyon dolar.

4.  TheWillyRex

 TheWillyRex

Guillermo Diaz, minecraft ile ünlenen ve yaptığı yapıları yok ederek tekrar inşa etmesiyle ünlenmiş ve yüzlerce abonesi bulunmaktadır. ortalama  yıllık kazancı ise  4 milyon dolar kadardır. 


5. FernanFloo

fermanflo

Komik ve mizahi yapısıyla çok ilgi çeken ve izlenen kişilerin arasında yerini alan    Luis Flores  youtube kanalı ile yaklaşık yıllık kazancı  4,2 milyon dolardır.

6. JuegaGerman

JuegaGerman

German Aranis isimli bu oyuncu Youtube üzerinde birçok farklı oyunlar oynayarak para kazanmaktadır.  Yıllık kazancı ise  5,4 milyon dolar

7.  VanossGaming

VanossGaming

Evan Fong isimli bu kişi  hem eğlenerek hemde oynayarak en güzel parayı kazananlardan biridir.  Yaptığı tek aktivite GTA oynamaktır.  Yıllık ortalama kazancı ise 7,7 milyon dolar.

Bir önceki foto galerimizde  Kaliteli Zaman Geçirmenin İnce Noktaları ile ilgili  18 maddeyi inceleyebilirsiniz


ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.