-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Özyurtlar İnşaat'tan Yepyeni Proje

ads
ads
Günümüzde ev sahibi olmak artık eskisi kadar zor değil, birçok proje firmalar tarafından insanlara sunulmaktadır. Özyurtlar inşaat geçmişten günümüze kadar en iyi projelerde insanları ev sahibi yaptı. Şimdi ise yeni bir adım atarak Esenyurt'ta ncadde agora projesi ile karşımızda.  

Özyurtlar inşaat güvencesi altında gerçekleşen bu çok değerli proje ile artık ev ve iş yeri sahibi olmanız çok kolay olacak. Sadece dairelerden oluşmayan bunun yanı sıra caddeye bakan tarafında dükkanlarında yer aldığı bu kaliteli girişimde ister ev sahibi isterseniz dükkan sahibi olabiliyorsunuz. 


Özyurtlar İnşaat'tan Yepyeni Proje


Bu projede ortalama  114 adet daire yer alacaktır. 24.500 m2 geniş bir arsaya inşa edilecek olan Ncadde Agora da, 1+0, 1+1 ve 2+1 daireler yer almaktadır.  Günümüzün en çok tercih edilen ofis tiplerinden home ofisleri de bünyesinde barındıran çılgın proje yepyeni bir solukla insanları kendisine hayran bırakacak gibi gözüküyor. 

Daire, dükkanlar ve ofislerin dahilinde otopark, depo ve teknik bölgelerin  yanı sıra 13 adet ayrıca dükkanın yer alacağı proje kapsamındadır. 

Yeşil ile mavinin buluştuğu nokta olan ncadde agora farklı bir mimari ile tüm ilgiyi üstüne çekmektedir. Alışılmış yapılardan daha ferah ve iç açıcı görüntüsüyle şimdiden birçok kişi  projenin tamamlanmasını sabırsızlıkla beklemektedir. 

Bu konumuzda herkes için çok değerli olan Özyurtlar inşaat kapsamında gerçekleşen ncadde agora projesinden kısaca bahsettik. Ncadde Agora fiyatları için ve daha detaylı bilgi için şirketin facebook sayfasını ziyaret ederek detaylı bilgilere ve sürekli güncellenen projelere ulaşmanız mümkündür. 



ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.