-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » Pilates Bağdat Caddesi – Pilates Studio FitFiz

ads
ads
Pilates vücudunuzu mükemmel bir enstrümana çevirmek için iyi bir şanstır. Kontroloji olarak da adlandırılan ve birçok hareketten oluşan bir egzersizler bütünü olan pilates, vücudun ve zihnin egzersizle kontrol altına alınması esasına dayanır. Sadece sağlıklı insanların değil hamile kadınlardan, skolyoz hastalarına, bel fıtığı olanlardan boyun düzleşmesi sorunu yaşayanlara kadar, iskelet ve kas sisteminde rahatsızlığı olan herkesin yapabileceği bir egzersizdir. Etkileyici bir egzersiz olan pilatesin faydaları saymakla bitmez. Pilatesin vücuda sağladığı faydaları görünce dudaklarınızı ısıracaksınız. Pilates egzersizlerini ilk defa düzenleyen ve insanların hizmetine sunan Joseph Pilates’tir. Pilates ’in dediği gibi yirmi dersten sonra derse katılanlar kendi vücutlarını tanımakta zorluk çekerler. Bu egzersizleri yapanların vücutlarında ciddi bir değişim ve gelişim meydana getiren pilatesin, özellikle kas ve iskelet sistemi üzerinde inanılmaz olumlu etkisi vardır. Dünyanın her yerinde büyük ilgi gören bu egzersiz, adeta vücudunuzu yeni baştan yaratmaktadır.

Pilates Bağdat Caddesi – Pilates Studio FitFiz


Pilatesin temel prensipleri bulunmaktadır. Bu prensipler ışığında Reformer pilates üzerinde yapılan egzersizler zihin ve beden kontrolünüzü öğrenmenizi sağlar. Altı temel prensibi bulunmaktadır. Kontrol, nefes, mezkez, akıcı hareket, konsantrasyon ve kesinlik pilatesin temelini oluşturur. Özellikle nefes pilatesin en önemli unsurlarından birisidir. Doğru nefes almak kasların çalışması ve güçlenmesi için gerekli olan oksijenin adeta bir yakıt gibi kasa ulaşmasını sağlar. Pilates kilo vermenize yardımcı olabilir ancak pilates yaparak zayıflamak bir hayaldir. Pilates vücudunuzda bulunan yağların kasa çevrilmesini sağlayan bir yöntemdir. Pilates yaparken kilo vermeseniz bile güzel ve sıkı bir vücuda sahip olursunuz. Olduğunuzdan daha ince ve uzun görünmenizi sağlar. Boy uzatmaz ama günlük stres ve baskılama neticesi aşağı baskılanan omurganın dik durmasını sağladığı için daha uzun görünmenizi sağlar. Bağdat Caddesi Pilates üzerinde bulunan spor salonunda gönül rahatlığı içinde yapılabilir. Uzman pilates hocaları eşliğinde yapılan egzersizler sayesinde kendinizi çok daha mutlu, sağlıklı ve güzel hissedersiniz. Kadıköy Pilates daha ince, daha sıkı ve daha güzel bir vücut sahibi olmak isteyenlerin doğru adresidir. Siz de kendinizi daha iyi ve sağlıklı hissetmek istiyorsanız daha fazla geç kalmadan pilates yapmaya başlayın. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.