-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Tema Vakfı Nedir?

ads
ads
Tema Vakfı Nedir?

Tema Vakfı ve Faaliyetleri Hakkında

Hayrettin KARACA ve Nihat GÖKYİĞİT tarafından kurulan Türkiye erozyonla mücadele ve ağaçlandırma anlamına gelen vakıf 11 Eylül 1992 senesinde faaliyete geçmiştir. Ülkemizde birçok etkinlik gerçekleştirmiştir.

Tema vakfının misyonu; topraktan gelen toplumsal barış niteliğinde toprağı daha verimli hale getirmek ve değerlendirmektir. Bu vakfın faaliyetlerine katılabilir ve destek olabilirsiniz. Ülkemizin genelinde birçok arazide fidan dikmiş ve insanlara bunu aşılamışlardır. Oldukça başarılı işlere imza atan tema vakfı bu faaliyetlere halen devam etmektedir.


Bir önceki yazımız olan Biyokinezi nedir? biyokinezi hakkında detaylı bilgi, biyokinezi ile neler yapılabilir, biyokinezi gerçek mi? gibi bilgilerin yer aldığı makalemizi okuyabilirsiniz. 

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.