-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » SERACILIKTA KALİTELİ TOHUM İLE YÜKSEK KAR ELDE EDEBİLİRSİNİZ

ads
ads
   Günümüzde tüketici nüfusun artması buna karşılık sağlıklı tarım alanları ve su kaynaklarının azalması ve maliyetin artması neticesinde üretici daha kısıtlı alanlarda daha fazla ürün elde edebilmek için çaba göstermekte. Üretim aşamasında yaşanan sıkıntılara bir de üretilen ürünün istenilen fiyattan satılamaması üreticiyi ciddi anlamda sıkıntıya sokmakta. Bu nokta kaliteli tohumlarımız ile kısıtlı alanlarda daha kaliteli ürün elde ederek tüketicinin güvenini kazanabilir, ürettiğiniz sebzeleri pazarlama aşamasında daha iyi bir kar elde edebilirsiniz. Temel olarak kaliteli sebze için kaliteli sebze tohumu prensibini benimsemiş olan kurumumuz bu noktada siz değerli üreticilerimizin yanında, üretimin her aşamasında uzman ekibimizle destek olmaktayız. Emek isteyen sebze yetiştiriciliği yapacağınız yanlış seçimlerle tüm çalışmalarınızın ve emeklerinizin boşa çıkmasına ve zarar etmenize neden olacaktır. Yapacağınız üretimden elde edeceğiniz karı üretim aşamasının başında sağlıklı ve kaliteli sebze tohumu seçerek arttırabilirsiniz. Üreticiyi mağdur etmeyecek, yapacağı işten zarar etmesine neden olacak yanlış seçimlerin önüne geçerek üreticinin yanında olmaktan gurur duyuyoruz ve her zaman hizmetinizde olduğumuzu, bizimle çalışmış olmaktan asla pişman olmayacağınızın garantisini veriyoruz.

     Kurumumuz kaliteli ürün ve yüksek kar elde edebilmeniz için üretimin ilk aşamasından başlayarak her aşamasında siz değerli çiftçilerimizin yanındayız. Amacımız hem ülke tarım sektörünün canlılığını sağlamak hem de siz değerli üreticilerimizin yaptığınız işten daha iyi verim elde ederek ekonominize katkı sağlamaktır. Sağlam alt yapıya sahip şirketimiz, alanında uzman kişilerden oluşmuş ekibimiz ile mevcut arazi yapınıza ve toprak özelliklerine göre belirleyeceğimiz üretim stratejilerini sizlere sunarak daha iyi bir üretim yapmanız için hizmetinizdeyiz. Toprak analizleri sonuçlarına en uygun sebzeleri daha kaliteli ve sağlıklı bir şekilde üretim yapabilmeniz için uygun sebze tohumunları seçerek işe başlayabilirsiniz. Her sebzenin ihtiyaç duyduğu toprak yapısı ve mineral yükü farklılık göstermekte olup misal olarak biber için derin ve killi bir toprak yapısı ve toprağın pH değerinin de 6-6.5 arasında olması üretimdeki kaliteyi arttıracaktır. Bir farklı ürün olan salatalık ise tuz oranının çok yüksek olmadığı toprakları sevdiği için toprağınızın mevcut tuz yükünün düşük seviyede olması gerekir. Bu ve bunun gibi birçok sebze çeşidinde üretim aşamasına geçmeden önce önemli kritik noktalarda toprak yapısına ve iklim şartlarına göre yapabileceğiniz en uygun üretim stratejisini belirleyerek, sizlere işe başlamadan kar etmeye başlamanızı sağlıyoruz. Daha üretimin başındayken karlı bir yatırım yapmanıza olanak sağlayacak olan ürünümüz kaliteli sebze tohumu, üretimin sonunda elde ettiğiniz kaliteli ürünler ile ne kadar haklı olduğumuzu sizlere gösterecektir. Geniş ürün yelpazesine sahip kurumumuzda her çeşit sebze üretimi yapabilmeniz için tohumlarımız mevcut olup, ürünlerimiz kalite standartlarında ve güvencemiz altındadır. Tarım sektöründe edindiğimiz tecrübeler ile müşteri memnuniyetini ön planda tutarak hem ülke tarımını geliştiriyoruz hem de yetiştiricilerimizin hak ettiği değeri ve üretimden elde ettiği karı arttırıyoruz. Siz yapacağınız işe odaklanarak gereken değeri verdiğiniz sürece yapacağınız üretimden de fayda sağlayabilir, emeklerinizin boşa gitmesine izin vermemiş olursunuz. Kaliteli ürün için kaliteli ve standartlara uygun üretim ve tüm bunlar için de kaliteli tohumun gerektiğini önemle vurgulamak istiyoruz. Sebze yetiştiriciliği komplike bir iş olduğu için üretimin başından sonuna kadar dikkat edilmesi ve özen gösterilmesi gereken bir iştir. Arazi yapısına, toprak karakterine ve iklim şartlarına göre yapacağınız üretimden kaliteli ürün elde etmeniz için sizlere sunduğum en uygun tohum çeşitleriyle daha fazla ürün elde edebilirsiniz. Ürettiğiniz ürünler kaliteli olduğu için pazarlama konusunda da sıkıntı yaşamayarak karlı bir iş yapmış olacaksınız.


     Sebze yetiştiriciliği emek isteyen narin bir iş olup arazi yapısından tutun da havanın sıcaklığına, nem kapasitesine, toprağın gevşekliği ve derinliğine, mineral madde yüküne kadar birçok noktaya dikkat edilmesi gereklidir. Tüm bu kritik noktalara dikkat ederek belirlediğiniz üretim programını seçeceğiniz kalitesiz ve yanlış bir sebze tohumu ile başarısız bir yatırım haline dönüştürmemeniz için kurumumuz uzman ekibiyle sizlere yardımcı olmak konusunda elinden geldiğince özverili olarak çalışmaktadır. Emeklerinizin boşa gitmemesi için, yapacağınız üretimden kaliteli ürün elde ederek hem ülke tarımına katkı sağlamanız hem de kendi ekonominizi geliştirmeniz için sizlere üretimin her aşamasında sunduğumuz destek hizmetler ve kaliteli sebze tohumu ile yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz.  Unutmayın siz toprağı ne kadar severseniz toprak ta sizi o kadar sever, toprağa olan sevginizi ekeceğiniz kaliteli tohum ve fideler ile gösterin ki toprakta size olan sevgisini kaliteli ürün olarak göstersin.En uygun fiyata sebze tohumu satın alabileceğiniz adres www.e-fidancim.com

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.