-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » HALINIZA ÖZEN GÖSTEREN FİRMA

ads
ads

                Ankara halı yıkama uzun yılların verdiği tecrübe ve bilgi birikimi sayesinde, temizlik konusunda Ankara ve çevre ilçelerinde birinci sırada yer alıyor. Konusunda uzman kadrosu ile yenilikleri takip eden ve uygun gördüklerini kendi bünyesinde uygulayan çalışma prensibi ile halı yıkama konusunda çıtayı yükseltiyor.
                Her evin vazgeçilmez eşyası olan halılar, tüm gün üzerinde gezinildiği ve basıldığı için zaman zaman yıkanma, temizlenme ihtiyacı duyar. Ev ortamında kullanılan halılar da görülen görsel kirlilik kadar vücudumuzdan dökülen ölü hücreler ve deri parçacıkları ile beslenen ev akarlarının sağlığımızı tehdit etmesi açısından düzenli aralıkla ile güvenilir ve temiz çalıştığından emin olduğunuz bir firmaya teslim edilmeli ve temizlenmesi sağlanmalıdır.

HALINIZA ÖZEN GÖSTEREN FİRMA


                Ankara halı yıkama yaptığı işin ciddiyetinin farkında olarak halılarınıza gerekli özeni ve titizliği gösteriyor. Bir telefonunuz ile evinize gelen servis ekibi kirli halılarınızı evinizden alıyor, alınan randevu sırasına göre halılarınızın ilk önce genel temizliği yapılıyor. Sonrasında halınızın renginin solmasına engel olacak bitkisel solüsyonlar tatbik edilerek güçlü ve hassas fırçalara sahip ekipmanlar yardımı ile köpürtülüyor. Bu aşamada halının içinde ve üzerinde bulunan kir ve tozlardan, mayt ve ev akarlarından halınızın arınması sağlanıyor. Sonrasında tazyikli su ile durulama işlemine geçiliyor. Durulama işlemi biten halılar özel sıkma makineleri ile iyice sıkılıyor. Bu esnada halının içinde kalan kir ve tozlar halınızdan uzaklaştırılıyor. Sonrasında güneş görmeyen fakat hava akımının var olduğu bir ortama alınan halınızın en kısa sürede kuruması sağlanıyor. Kuruduğundan emin olunan halınız ambalajlanarak servis ekipleri ile evinize teslim ediliyor.

                Çankaya halı yıkama, bir telefon ile sizleri halı yıkama zahmetinden kurtarıyor ve sizlere de temiz halılarınızın keyfini sürmek kalıyor.

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.