-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » Rüyada Kedi Görmek

ads
ads
Rüyada Kedi Görmek
İslami Tabiri: Rüyada kedi görmek, hizmet eden bir kimse ile tabir olunur. Kirmâni (r.a.) demiştir ki: Rüyada bir kedi öldürdüğünü gören kimse, hırsızı tutar ve etkisiz hale getirir.

Diyanet Yorumu: Rüyada kedi görmek; kedere, üzüntüye ve düşmanlığa işarettir. Rüyada görülen kedi rengine göre kısaca şöyle yorumlanır. Rüyada beyaz kedi iyi bir hizmette bulunan bir kadına, Rüyada siyah kedi cahil bir kimse tarafından himaye edilen bir şeye hükmolunur.
http://www.tumruyatabirleri.com/ruyada-kedi-gormek.html

Rüyada At Görmek

Rüyada at görülmesi hakkında tabirciler atın rengine ve şekline göre çeşitli şekillerde yorumlar yapmışlardır.

Rüyada siyah at görülmesi; büyüklüğe ve zenginliğe, iyi bir cins at görülmesi; rızkın artmasına ve gücün çoğalmasına, beyazımsı bir at görülmesi; kazançlı işler peşinde koşulacağına, kırmızı veya kül renginde bir at görülmesi; işlerin bozulacağına, boz renkli bir ata binildiğinin görülmesi; düşmanlara galip gelineceğine işaret eder. Siyah bir ata binildiğinin görülmesi; şeref ve saygınlığın artacağına delalet eder.

Rüyada Fare Görmek

Fesatçı bir kadına veya hırsıza, korkak ve aşağılık kimseye, Evde dolaşan çok fare rızka, ucuzluk ve bolluğa, Fare avlamak kötü huylu bir kadınla ilişki kurmaya, Farenin kediyle sıkı fıfkı ve dost olduğunu görmek gösteriş ve nifaka, Fare deliği bid'at işşlemeye, insanı istikametten alıkoyan görüş ve düşüncelere reğbet etmeye delalet eder.

Fare gizli bir düşmana işaret eder. Ölü fare, rüya sahibinin çok haşin ve hain bir düşmanı olduğuna bütün hareketlerini takip ederek ilk fırsatta onu yere vurmaya çalışacağına işarettir. 

Kaynaklar;
http://www.tumruyatabirleri.com/ruyada-at-gormek.html
http://www.tumruyatabirleri.com/ruyada-fare-gormek.html

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

3 yorum:

  1. çok ilginç gerçekten bu tabirleri okurken bile içim titredi, her gece gördüğümüz rüyaları her sabah yorumlatırsak, tabirlerine bakarsak malesef ki hayatımız huzursuz olur

    YanıtlaSil
  2. bir gün rüyamda kedi görmüştüm o gün kötü bir anı yaşadım bazıları kedi görmenin hayra vesile olduğunu bazıları ise olmusuz bir habere işaret ettiğini belirtiyor. burdaki ayrım sanırım görünme durumu

    YanıtlaSil
  3. Ayy bende kedi gördüm dün gece bu aralarda moralim bozuk. Kesin rüyamda bir işaret vardı.

    YanıtlaSil

Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.