-->

Sponsor Alanı

Slider

İlgi Çeken Videolar

Sağlık

Teknoloji

Sinema

Televizyon

Ne Nedir?

En5 Konular

ads
» » » » » » Tedavi – The Great Hypnotist Filmi (2014)

ads
ads
Tedavi – The Great Hypnotist Filmi (2014)

Tedavi (2014) The Great Hypnotist Filmi

Tedavi filminin vizyon ve yapım tarihi 2014 tür olarak Psikolojik, dram, gerilim ve gizem içeriklidir. IMDb puan sıralaması 10 üzerinden 7.0 olarak belirlenmiştir. Orjinal ismi "The Great Hypnotist" Çin yapımıdır. Filmin yönetmenliğini "Leste Chen" yapmakta ve oyuncularından bazıları "Jing Hu, Zhong Lü, Karen Mok" ile ortalama 1 saat 44 dakika sürmektedir.


Tedavi – The Great Hypnotist Filminin özeti:


XU alanında çok uzman bir psikiyatrist olarak görev yapmaktadır. Genel olarak ukala davranışları ile ilgi çeken doktora, kimsenin çare bulamadığı varsayılan bir kadın hasta gönderilir. XU hastalarını hipnoterapi ile tedavi ederek sorunlara çare bulmaktadır. Hayaletleri gördüğünü iddia eden hastasını uyutarak sebep olan durumu bulmak için karşılıklı konuşmalar yaparlar. Hayaletlere inanmayan doktor zamanla hayaletlerin varlığına inanır hale gelir. İlginç bir başlangıcı ve sonu olan çok güzel sinema filmlerindendir.


Bir önceki film tanıtımı  >>    "Ölüm Uykusu Filmi"

ads

FacebookTwitterPinterestTumblrYazdır
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yazmak İçin Aşağıdaki Seçenekleri Kullanınız


Lütfen konuyla alakasız yorumlardan kaçının. Sadece link almak amaçlı ( spam ) yorumlar yazmayınız. ( anında silinir ). Argo, küfür, siyasi vb. içerik barındıran yorumlar yazmayınız.

Not: Yorum yapabilmek için (yorumlama biçiminden) Anonim ( isimsiz olarak ) veya Adı/URL'yi ( Adı ( gerekli ) / URL ( kısmını boş bırakınız ), fonksiyonlarından seçim yaparak yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Ancak Google + profili ile yapılan yorumları onaylamıyorum bilginize. Yorum yaparken Adı/URL kısmından yaparsanız sadece isim yazmanız yeterli. Site adresi, URL eklerseniz yorumunuz onaylanmaz.